perjantai 1. helmikuuta 2013

se siitä sitten..

Tänään kävin lääkärissä kontrollikäynnillä ja hyvinä uutisina mainittakoon, että arvot (esim. maksa-arvot) ovat kokoajan pikkuhiljaa laskussa, että voiton puolella kyllä ollaan jo. Osalla potilailla tässä taudissa siis perna suurenee ja itse valitettavasti kuuluin juuri näihin harvoihin. Siitä sitten huonoihin uutisiin, että en saa vieläkään rehkiä kuukauteen, eli ratsastus on kokonaan kielletty vielä ainakin tämän kuun. Ei voi olla todellista! Ehdin jo hyvät treeni ja valkkasuunnitelmat luoda tälle kuulle, kun ensi kuussa starttaisi jo kisakausikin..

Parin kuukauden takaisista treeneistä. Hieno F ♥

No ei tässä pahemmin valittelut auta, ärsyttää vaan ihan suunnattomasti. Iltatalleja pystyn pikkuhiljaa tekemään itsekin ja siinä sivussa pystyn esim. opettamaan ja kuvaamaan Roosaa. Saataisiin vaan Fasulle päivittäin liikuntaa, että saataisiin pidettyä sen lihaskuntoa yllä yms, niin kyllähän tämä tästä. Roosa varmaan liikuttelee Fasua viikolla ja Henni sitten viikonloppuisin. Kameramiehenä pystyn kentän laidalla keikkumaan, joten pyrin pitämään blogia kuitenkin ajantasalla ja saamaan tänne myös ajankohtaisia kuvia.

Muutamia kuvia, jotka "varastin" Henniltä:






11 kommenttia:

  1. Voi ei! Mustakin olis hirveetä, jos ei pääsis ratsastamaan, onneks sul on liikutusapua! Eihän siin auta muu, ku odottaa.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! On kyllä tosi hienoa, että löytyy liikutusapua, ilman sitä olisikin kyllä pulassa! Tuntuu vaan, että tämäKIN kuu valuu miun osalta ihan hukkaan ja kauhea hinku olisi jo kunnolla treenailemaan. No kuten sanoit, ei voi muuta kuin odottaa :/ Paljon kiitoksia siulle kommentistasi!

      Poista
  2. Voi ei :/ Paljon paranemisia sulle!

    VastaaPoista
  3. onks fasu vähän pyöristyny vai valehteleeko mun silmät vaan :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, saattaahan se hyvinkin olla :D No pieni rasvakerros mitään haittaa, helppo tiputtaa :)

      Poista
    2. Voi myös olla että mie oon niin pieni ja sen takia Fasu näyttää vähän pyöreämmältä :D

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)