torstai 21. helmikuuta 2013

myday-postaus

Pyrin napsimaan kuvia aina kun muistin, mutta tämä jäi kuitenkin vähän liian köyhäksi (hyvä muisti..) Lisäksi kuvailin vain kännykällä, joten laatu on mitä on. Voisin keväämmällä toteuttaa tälläisen uudestaan, kun saisi parempia kuviakin, jos nyt edes pidätte tästä :)

09.10 - Kännykkä herättää ensimmäisen kerran, mutta torkutan sitä kolme kertaa niin kauan kunnes on pakko nousta, että ehtisin kouluun. En tosin yleensä ehdi siltikään.. Tänään sain onneksi nukkua tavallista pidempään - harvinaista herkkua arkisin nämä 10 aamut. Joskus vähän ennen puolta kömmin lopulta sängystä ylös, puin kouluvaatteet, jonka jälkeen menin meikkaamaan. Ehdin vielä nopeasti syödä aamupalankin yhdessä välissä. Lopulta kello näyttikin jo paria minuuttia vaille 10, joten myöhässä jälleen.


Nopea aamupala (melkein unohdin napata kuvankin..)


10.10
- Tyylikkäästi myöhässä tunnille. Päivä alkoi matikalla ja tunti kului lähinnä Roosan kanssa englannin läksyjä tehdessä ja muutamia matikan tehtäviä kopioidessa.


10.45 - Päästiin välitunnille ja tasalta päivä jatkuikin englannin merkeissä.


11.45 - Päästiin tunnilta ja mentiin siitä suoraan Veeran kanssa ruokalaan syömään. Herkullista kanavihanneskeittoa oli tänään tarjolla (+ onneksi oli myös leipää!)


Ruokailun jälkeen meillä alkoi 12.15 Ruotsin tunti, jonka jälkeen oli tunti OPO'a ja päivän lopuksi vielä kaksi tuntia kuvista. Päivä päättyisi normaalisti puoli 4, mutta lähdettiin jo aiemmin, että kerettäisiin varmasti Prismalle ennen kuin Juha pääsisi töistä :D








15.30 - Lähdettiin ajelemaan kohti Prismaa ja saatiinkin miun papalta kyyti sinne ja takaisin. Käytiin ihan ensimmäiseksi valikoimassa Roosalle uudet ratsastushousut, joista unohdin tietysti napsasta silloin kuvan.. Käytiin irtokarkkihyllyn kautta ostamassa mässyä, kun päätettiin katsoa ennen tallille lähtöä joku leffa. Siitä suunnattiin PizzaBuffaan syömään ♥



16.45 - Oltiin takaisin meillä Roosan kanssa ja odoteltiin Ellan saapumista, kun pyydettiin Ellakin katsomaan meidän kanssa leffaa. Aluksi piti katsoa Ice Age 4, mutten saanut sitä kuin englanninkielisenä, joten päädyttiin sitten katsomaan American Pie: Luokkakokous.


18.50 - Lähdettiin Roosan kanssa polkemaan tallille ja perillä oltiin joskus tasalta. Mie lähdin hakemaan Fasua tarhasta ja varustamaan sitä ratsastusta varten sillä välin kun Roosa putsaili kaikkien mökit. Roosa lähti jo alkuverkkailemaan Fasua, mie heitin vielä Vikille ja Helkalle heinät karsinoihin ja kävin hakemassa kaksikon sisälle, jonka jälkeen suuntasin kentälle.



19.25-20.00 - Roosa meni Fasulla koulupenkin kanssa kentällä. Poni oli vielä eilistäkin parempi ja näytti jo paikoitellen todella hyvältä! Harmi kun tuolla ei saa vielä kuvia ihan noin myöhään.. Roosa otti kaikki askellajit läpi ja lopuksi venytteli ravissa eteen-alas.




Fasun iltapala: ~1,4l Peacemaker + leipää + Biotiini & B-vitamiini


20.35 - Hevoset pääsivät vihdoin yöpuulle ja me lähdettiin Roosan kanssa polkemaan takaisin meille. Jatkettiin leffa loppuun asti ja Roosa lähti meiltä joskus puoli 10 jälkeen. Mie katsoin yhden jakson TVD'n (Vampyyripäiväkirjat) 4. tuottarilta, vaikka olisi pitänyt kyllä tehdä jotain ihan muuta. Onneksi viikonloppuna on sitten aikaa katsoa loputkin jaksot!


22.25 - Äiti tuli töistä ja alettiin miltein heti katsomaan Salkkareita boxilta. Salkkareiden jälkeen mie kävin suihkussa ja yritin saada terveystiedon jotain kyselylomaketta tehtyä, mutta päätin jättää sen tekemisen huomiseksi (vaikka piti vissiinkin huomenna olla jo palautettuna..) Lisäksi miun pitää tehdä perjantaiksi iso kasa kaikenmaailman ruotsin lisätehtäviä, kun miulla tuli viime jaksossa liikaa poissaoloja..

Tämän kaiken sijasta selailin facebookkia ja luin blogeja, kunnes aloin ~23.30 kirjoittelemaan tätä postausta. Pahemmin
en ole edes tehnyt mitään ylimääräistä blogiin kirjoittamisen ohella, mutta kello näyttääkin jo puolta kahta?! Ai miten niin olen muka hidas näitten bloggausten kanssa. No nukkumisaikaahan tässä vaan kuluu.. ;D Pitäisi vielä tehdä huomisen läksytkin ja sitten ehdin n. 5 tuntia nukkumaan ennen kellon soittoa.

--

Pahoittelen vielä tätä epäselkeää ja huonosti kirjoitettua postausta, mutta ensi kerralla ehkä paremmin. Alkoi jo pikkuhiljaa unikin painamaan, mutta toivottavasti tämä oli nyt edes jotain sinnepäin :) Sanokaa ihmeessä, jos haluaisitte lisää näitä! (paremmilla kuvilla jne.)

20 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kyllä sanoa, kun sen verran mua aina blogeissa ärsyttää se, että kun painaa jotain linkkiä, niin miksi se ei voi aukeutua uudelle sivulle. Se on tosi rasittavaa, kun pitää sitten painella nuolista takaisin blogin sivulle. En pahalla tätä tarkoita, mutta jos asian saisi korjattua niin olisi mukavampi lukea blogia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, enpä osaa sanoa saako tuota jostain muokkailtua. Luulisi ainakin, että viimeistään koodeilla saisi(?) Itse avaan linkit aina hiiren rullalla, jolloin ne avautuvat automaattisesti uuteen välilehteen. En ole edes tullut aatelleeksi tuota.. :D Ja saahan linkin myös avattua uuteen ikkunaan/välilehteen myös hiiren oik. näppäimestä.

      Poista
    2. Siel on ku sen linkin tekee, ni sellane tyhjä laatikko, joho voi laittaa raksin ni se avaa sen linkin uuteen ikkunaa, toivottavasti ymmärsit :D

      Poista
  2. Miksei Ella enää ratsasta vikillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellalla on niin huonossa jamassa selkä, ettei pysty, eikä saakaan ratsastaa.. :/

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva :) voisit tehä toistekki ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva oli! Tee ihmeessä lisää tällaisia postauksia! :)

    VastaaPoista
  5. Näit myday-postauksii on kiva lukea, joten tee ihmeessä toistekkin! :)

    VastaaPoista
  6. Tää oli kiva!:)) Tee joskus videoon tämmöin myday-postaus? :)

    VastaaPoista
  7. tosi kiva postaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että postaus oli mieluinen! Ja suurkiitokset kommentistasi :')

      Poista
  8. mistä sä katoit nelostuokkaria? :D

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)