sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kian ja Fasun estevalkkailua!

Tänään Kia kävi taas Fasun kanssa estevalmentautumassa Keltissä. Aluksi he tekivät puomi- ja kavalettitehtäviä ja lopputunnista tulivat muutaman kerran rataa. Latasin nyt radat erikseen musiikin kera, kun niissä ei pahemmin ollut mitään "kuunneltavaa", kun Henkka antoi pääosin palautteen ratojen jälkeen. Toinen video on ihan alkuperäisillä äänillä. Kia ei kuulemma ollut juurikaan tyytyväinen tämänpäiväseen - no ponikin oli kyllä varsinainen höyrypää ja Henkkakin kutsui sitä kierroskoneeksi.. :D Mielestäni kaksikolla meni kuitenkin hyvin, varsinkin vika rata oli mielestäni tosi sujuva ja kivannäköinen!






Huomenna käyn verikokeissa ja tiistaina saan sitten tietää tulokset - toivottavasti arvot olisivat jo normaalit ja pääsisin tiistaina ratsaille! Keskiviikkona ollaan menossa maneesille hypyttämään Helka ja Erika ja ehkä sunnuntaina mie pääsenkin jo itse valmentautumaan Fasun kanssa, mikäli nyt saan siis ratsastusluvan ylihuomenna. Toivotaan parasta! :)




Latasin nyt Kiasta ja Helkasta yhden pikku hyppyvideon eiliseltä. Mutta pidemmittä puheitta mie kiirehdin nyt tallille tekemään iltatallia.

8 kommenttia:

  1. hihi vooi Fasuu ku se on nii innoissaa esteistä :') Parasta olisi et ne arvot on alkanu palailee takasin normaaleiksi, nii ei tarvis enempää piikitellä ja pääsisit taas ratsaille !

    VastaaPoista
  2. toihan näytti menevän tosi hyvin:)

    VastaaPoista
  3. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=3907552&t=3907552 sun videos sinne linkitetty ;)

    VastaaPoista
  4. tosi hienosti menee :) hyvännäköstä, kun fasu ei kaahaile..

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)