perjantai 12. elokuuta 2011

:'(

Kaaduttiin eilen Fasun kanssa lähimaastossa, kun ponski ei ihan hidastanut ja hiekkatie vaihtui lopulta asfaltiksi, jossa Fasulta lähti jalat alta ja lennettiin kyljelleen siihen asfaltille laukasta. Miun jalka jäi alle ja lähdin siintä ambulanssilla suoraan sairaalaan. Röntgen oli mennyt jo kiinni, joten jäin sinne yöksi ja aamulla kuvattiin miun jalka, josta löytyi murtuma pohjeluusta + jtn. haavoja. Se ois sit kipsi neljä viikkoo jalas :/

Fasulle tuli päähän mustelma ja kuhmu, joka laski aamuun mennessä. Lisäksi aristi kylkiluitaan ja sai jalkoihinsa haavoja.

Aikasemmin viikolla Viki tuli meijän uudesta traikusta mielenkiintoisesti ulos ja kaatui lastaussillalla ja sai takajalkaansa haavoja.


PSPS. Siin parkkipaikal oli muuten jtn. jätkiä skeittailemassa, jossa me kaaduttiin ja niil on kai se videolla. Ainakin jotain niil on siit kaatumisesta, et kertokaapa miulle, jos törmäätte johonki semmosee pätkää netissä.. :D Ja bloggailen pian muista päivistä!

13 kommenttia:

 1. Hyiyök mitä kuvia, hyvä etten oksentanu! Parane pian ja hepat kans! (: Kauheeta ku tollasta sattuu, en vois ees kuvitella tota kipua sekä hevosilla että sulla, mulla ku ei oo koskaa mikää paikka murtunu tai mitää. Yök, tulee kylmät väreet pelkästä ajatuksestaki, hrrr...

  Jään seurailee! :)

  VastaaPoista
 2. Hyi kauheeta!:(( paranemisia teille !

  VastaaPoista
 3. Hui kauhea ! :( Todella pikaisia paranemisia sulle ja ponille, ihan hirveen näköistä. :(:(
  Tästä saatkin muuten yhden lukijan. ;)

  VastaaPoista
 4. eii, laitan nyt tähänkin että tosi pikaisia paranemisia nyt teille kolmelle ! :/ ♥
  voi sanoa vain että onneks ei käyny pahemmin ! :)

  VastaaPoista
 5. aauuh, kamalaa;o paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 6. Kuljetussuojat ois aika kova sana?? mut paranemisia:)

  VastaaPoista
 7. Öh mitäkuvia :(( Onko sun jalka vielä kipee tai oliko se sillon kipee kun jäi hevosen alle? :( Parane pian! Ja heppat myös!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille^ :')

  Emmu, Ei se enää ole kipeä, välillä saattaa vähän murtumakohtaan vihlasta, jos nilkka on jotenki hassussa asennossa. Tapahtuman jälkeen oli melkein viikon kipeä, pari ekaa päivää tietysti vähän enemmän :/ Ollaan kaikki jo kunnossa, kiitokset silti! =)

  VastaaPoista
 9. Voi Voi!! Parantukaa toki heppojen kanssa!!:) Ja ilmoitan heti jos tulee videoita vastaan.:))
  T: MimmiLehmä

  VastaaPoista
 10. huhhuuh!!!!! paranehan pian! itselleni on käynyt vain pieniä juttuja mutta ei noin pahaa koskaan vielä ole!

  VastaaPoista
 11. Hui kamala! Harmi ku kävi noin huonosti =(. Mä oon kerran kaatunnu hevosen kaa, mu mulle ei käynny mitää sen vakavampaa ku pari täräyst, ja ksäii haavoi, ku poni tökkäs mut kauemmas. Ponillekkaa ei sattunnu muuta ku rupi polvee, onneks. Mut hyvä et ootte jo parantunnu =)

  VastaaPoista
 12. Aika epäonnista. :( Mut onneks ei käyny sentäs sen pahemmin.

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)