torstai 31. tammikuuta 2013

alustavia suunnitelmia tuleville kuukausille!

Pikkuhiljaa alkaa olemaan jo parempi olo, mutta lääkärin määräyksestä en saa vielä tälläkään viikolla tehdä mitään. Johan tässä onkin kohta oltu sitten 3 viikkoa kipeänä ja harmittaa (ja turhauttaa) kovasti, kun treenailun osalta tämä kuu on mennyt ihan hukkaan. Ensin Fasu oli kipeänä ja sitten olikin jo miun vuoro, mitähän seuraavaksi? No huomenna menen vielä kontrollikäynnille ja toivottavasti saisin jo "terveen paperit" ja päästäisiin Fasun kanssa pian treenaamaan. Turhauttavaa vaan nököttää himassa päivästä toiseen :/ Onneksi tuli tilattua Netflix, joka on ensimmäisen kuukauden ilmainen (sen jälkeenhän en enää sitä tarvitsekkaan.. :D) joten mikäs tässä ilmaisia leffoja katsellessa.

Kisojakin on pikkuhiljaa alkanut näkymään kalentereissa, joten tässä vähän alustavaa suunnitelmaa maalis- ja huhtikuulle:


10.03. seuraesteet, KR
24.03. alue-esteet, KOR
01.04. seuraesteet, KJR

21.04. alue-esteet, Hubs(?)
/ 21.04. seuraesteet, KiHaRa
28.04. seuraesteet, KR

Lisäksi olen kovasti suunnitellut tulevia valmennuksia ja tarkoituksena olisikin alkaa käymään säännöllisesti joka viikko estevalmennuksissa. Tästä en viitsi vielä puhua enempää, ennenkuin asiat on lyöty lukkoon.

Ensimmäinen valmennus olisi näillä näkymin 10pv, mikäli olen terve. Can't wait! Lisäksi huomasin, että Karita Kotikulma tulee lähitallille valmentamaan maaliskuun alussa, jonne olisi tarkoitus myöskin mennä. Tämähän näyttää nyt uhkaavasti siltä, että koko hiihtoloma meneekin töissä, mutta ei voi mitään.. :D Ja sittenkun saadaan joskus kenttä kunnolla käyttöön (eli keväällä) olisi tarkoitus ottaa kouluvalmennuksia kerran viikkoon. Toivottavasti nyt vaan pysyttäisiin ponin kanssa terveenä, että päästäisiin kunnolla treenin makuun!


Kotka alue 90cm

Kouvola harjoituseste 90cm


CR-valkka omalla kentälläKotka alue 80cm


Varmasti suurin osa onkin tämän nähnyt, mutta laitettakoon vielä lopuksi:Ensi viikolla saattekin Fasun menneisyydestä erikoispostauksen vanhojen kuvien kera!

8 kommenttia:

 1. Vitsi teidän yhteistyö näyttää niin hyvältä! Ootte niin hieno pari. Tsemppiä parantumiseen, jospa oisit jo terve :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi video:) Kuumottais hirveesti itekki kattoa kisoja, mut ei oikeen pysty varmasti sanoa ku ei tiedä millon edes pääsee hyppäämää kotona :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset! No voihan :/ Meilläkään tuskin kotona pääsee ennen lumien sulettua hyppäämään, mutta onneksi tuo maneesi on suht lähellä! :)

   Poista
 3. Ääh, pitäis ehkä tulla kuvailemaan noita KORrin kisoja, ku ei oo edes pitkä matka :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)