perjantai 3. kesäkuuta 2011

yllätyyys


Hihi, hehkutan joo tähän alkuun jo, et ostetaan Fasu (tai siis ostettiin?) :') ♥ Mennään lähipäiviin tekemään paprut ja poni laitetaa sit miun nimiin!

Mut joo, kouluilin tänään Fasulla Elinan ja Helkan kanssa kentällä ilman satuloita. Ella juoksutti liinassa Vikin pellolla ja tuli sitten Elinan lähdettyä talliin Vikin kanssa kentälle. Tänään oli vähän saamaton päivä omalta osaltani, joten pääosin jölköttelin ponilla :D Molempien mielenkiinto oli vähän muualla kuin tuuppailussa, mutta kun lopulta otin itseäni niskasta alla vielä Ellan valvovan silmän alla alkoi homma suht hyvin pelittää. Ihan mukavia pätkiä poni kulkikin, on tosin huomattavasti parempi oikeaan suuntaan kuin vasempaan, mutta reeniä reeniä ;-)


Elina sanoi, että Helka oli tosi kiva tänään ja kulki nätisti pidempiäkin pätkiä, sekä myötäsi myös suoralla uralla, vaikka yleensä myötäilee vain ympyröillä. No, hienosti pikkutyttö menikin kun sitä välillä kyyläilin! Viksukin oli kuulemma ihan kiva, seuraili Ellaa vapaana ympäri kenttää. Ainut mikä oli niin hienohelma ei oikein suostunut pellolla laukkaamaan.. :D





Ponit pääsivät sitten laitsalle taas syöpöttelemään ja Helka ei kai karannut kertaakaan (?) Käytiin yhdessä vaiheessa rapsuttelemassa hevosia ja häätämässä ilkeitä mäkäräisiä. Ja käväisin selässä muutamaa kuvaa varten.


Että tämmöistä tänään ;D

6 kommenttia:

  1. oi IHANA uutinen ja onnea omasta hepasta! <3 :)

    VastaaPoista
  2. onko toi viki sun vai sen ellan? :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kun sait Fasun omaks,ONNEE <3 (:

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, Fasu on miun ja kaikki muut ovat Juhan omistamia =) Ella hoitaavuokraa (mitälie?) Vikiä ja Elina Helkaa.

    VastaaPoista
  5. Ja kiitokset teille molemmille onnitteluista! :') ♥

    VastaaPoista
  6. pitäis tässä varmaan onnitella vielä :-') ♥

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)