maanantai 6. kesäkuuta 2011

loma loma loma

Jee kesäloma on täällä ♥ Blogiin kirjoittaminen on parina päivänä vähän jäänyt ku mie en yksinkertaisesti vaan oo ehtinyt koneelle enkä joskus yön pikkutunneilla oo jaksanu alkaa kirjoittelemaan :D Pahoittelen!

Toissapäivänä menin hetken Fasulla Ellan ja Viksun kanssa kentällä ilman satuloita. Kentälle paisto suoraan aurinko ja oli ihan sairaan kuuma, joten lähdettiin sitten uimaan! Laukkailtiin aika paljon matkalla uittopaikalle ja käytiinkin pulahtamassa monta kertaa. Kun tultiin uittopaikalta pois pysähdyttiin yhden kallion päälle ottamaan joksikin aikaa aurinkoa hevosten selässä maaten :D Oli tosi rentouttavaa!

Eilen me kaikki kolme tuupsittiin kentällä satuloiden kanssa. Fasu oli aika mukava, sopivan energinen ja jaksettiin tänään aika hyvin molemmat keskittyä! Laukkojen jälkeen poika rentoutui kivasti ja kulki monta tosi hyvää pätkää :) Nyt se vaikeempikin suunta onnistui aika hyvin! Lopuksi kun poika meni nätisti niin en viitsinyt enää pyöritellä sitä ympyröillä vaan annoin pitkät ohjat ja verkkasin eteen-alas - sen Fasu kyllä jo ansaitsikin!

Viki oli aika laiska ja sitä sai patistella välillä eteen. Mutta muuten oli kuulemma ihan kiva. Ella teki vastalaukkaharjoituksia Viksulla. Helkakin oli kuulemma ihan kiva, vaikkei laukka oikein kunnolla pyörinyt.


Käytiin muuten eilen Miehikkälässä, mie otin pääosin videota kun teen tubeen videon kys. päivästä, mutta muutaman kuvankin nappasin! Kameralla ei ole ollut muutamaan päivään tallilla käyttöä, jonka takia kuvia ei ole. Oisin laittanut tähän meijän tallista esittelyn, muttei tube suostunut lataamaan sitä :/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)