maanantai 20. kesäkuuta 2011

it's rainyman!


Mie olin vkl iskällä, mut kävin ridaamassa Fasun perjantaina ja Ella liikutti pojan sit lauantaina. Oli kuulemma ihan kiva, lukuunottamatta sitä, että sai alkukäynneissä jonku ihmeellisen koiskeen ja lähti pukkilaukassa ympäri kenttää.. :D Go Fasu!

No anyway Ella kouluili tänään taas aluksi Viksun kanssa kentällä ja neiti oli kuulemma taasen kiva. Ella teki sen kanssa käynti- ja raviväistöjä. Mie taasen loikoilin ponskien tarhassa ja rapsuteltiin Helkan kanssa ♥ Ja toimin myös Helkan yksityisenä paarmanhäätäjänä ;D Nappasin Fasun riimunnaruun ja syöttelin sitä hetken ennenkuin lähdin kentälle ottamaan Ellasta ja Viksusta muutamisen kuvan.


Kun Ella oli loppuverkkaillut Vikin ja lähti kävelemään tallia kohti niin rakensin kentälle esteen ja jäin odottelemaan Ellaa, sekä Helkaa. Kyseessä oli siis Helkan hypytys!

Helka hyppäsi nätisti, tosin vähän possuili yrittäessään välillä yht'äkkiä jyrätä talliin päin. Nähtiin myös muutama hieno vaihtosarja, kun Helka innostui :D Muutenkin vähän hypähteli ja nakkeli päätään. Pikkasenko oli ponilla energiaakin! Aloitettiin pikkuristikosta ja edettiin siitä pikkuhiljaa aluksi 10cm kerrallaan ja sitten 5cm ihan Helkan omien rajojen mukaan. Poni veti kyllä ihan asenteella, muutamisen kerran meni jalat solmuun ponnistusalueella ja puomi tippui alas. Korkeimmillaan Helka hyppäsi 110cm! Ja tähän vielä lisäys, että neiti ei suostunut hyppäämään sitä laukassa vaan meni sen ravissa muutaman kerran. Että huhhuh. Otin muutaman videon ja pari kuvaakin. Netti on sen verran hidas, etten voi ladata videoita, mutta kyllä ne joskus tulevat julki jenna1penna - kanavallani! ;D


95 cm :-)

95 cm :-)
110 cm :-)

Sitten olikin Fasu-pojun vuoro päästä hyppimään samalla tavalla! Viimeeksi hypäytettiin poika ilman ratsastajaa reilu kuukausi sitten, joten olikin jo aikakin. Huomattiinkin Ellan kanssa, että pojun hyppytyyli on paljon parempi nytten. Fasu oli vieläkin energisempi kuin Helka, tosin ei suunnannut tätä ylimääräistä energiaa pöllöilyyn vaan lähinnä vähän kiihdytteli esteelle ja tulihan sieltä muutama pikku pomppukin ja pään ravistelua :D Tehtiin samalla tavalla kuin Helkan kanssa, aloitettiin ihan pienestä ja nostettiin pikkuhiljaa. Välillä sai herkkuämpäristä herkkujakin, sekä tietysti paaaljon kehuja!


Fasu lähinnä vain liiteli esteiden yli ilman mitään ongelmaa. Poju meni ympyrällä ja aina välillä este tuli vain nenän eteen ja hyppy - voiko siitä edes tehdä enää noin yksinkertaisen näköistä? Muutaman kerran herrallakin meni jalat solmuun ja puomi tuli alas, mutta kyllähän tuo aika taitavasti välillä taiteili niiden jalkojensa kanssa :D Välillä venyi jostain ihan tähtitieteellisestä paikasta, mutta sai ihmeellisesti aina taiteiltua itsensä puhtaasti yli.. Katsottiin vaan Ellan kanssa välillä että ei herranjumala tuota.. Korkeimmillaan poju hyppäsikin 120cm monta kertaa ja siihen oli miusta hyvä lopettaa kun Fasu meni sen vielä niin kepeän näköisesti :-) Otettiin sen jälkeen loppuverkkaushyppyjä ravissa ja laukassa pikkuesteillä ja energiapakkaus pääsi vielä laitsalle hetkeksi juoksentelemaan!90 cm :-)
120 cm :-)
120 cm :-)

Aaargh, oisin laittanu viel enemmänki kuvii mut täl kertaa jopa blogspot alko temppuilee! Pitäs olla jo nukkumassakin ku huomen alkaa työt aikasin ja oon jo tarpeeks yliväsyny nyt et..... Huomasin täs samal etten ollut ottanu Fasusta ku pääosin videoita ja varsinkin toiseen suuntaan miljoona videoo ja vaan pari kuvaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)