maanantai 6. kesäkuuta 2011

kouluilua


Mentiin tallille joskus viiden jälkeen ja alettiin laittamaan heti ponskeja kuntoon ja Elina tekikin hienon letin Helkalle. Poni oli taituroinut kärpäshuppunsa tarhassa jotenkin kummallisesti, mikä ei toisaalta yhtään yllättänyt, mutta otinpahan nyt pikkuneidistä kuvasen!


Tuupsittiin tänään noin tunti satuloilla kentällä. Ella meni Viksun kanssa jo edeltä kentälle kävelemään kun meillä Elinan kanssa vähän kesti :D Taivuttelin huolella Fasua ja poika oli aikas kiva tänään! Kuunteli tosi hyvin ja miekin jaksoin nyt kunnolla keskittyä. Eikä pahemmin punkenutkaan mihinkään suuntaa, mitä välillä tekee. Helka ja Viki olivat kuulemma ihan "peruskivoja", ei mitään ihmeempää siis. Viki vähän tavallista rauhallisempi, mutta neidistä tulikin yht'äkkiä yllättävän reipas kun lähdettiin eeltä Elinan kanssa talliin :D 

Tehtiin kaikki kolme tänään vastalaukkaharjoituksia, joka sujui ainakin meiltä yllättävän hyvin! Näyttipä tuo hyvin sujuvan muiltakin :) Fasukin oli ihan tyytyväinen päästessään välillä hetkeksi pitkin ohjin kävelemään palkkioksi nätisti menemisestä! Olihan sillä tosin aika kuumakin, mutta eihän se vertoja vedä Vikille, joka ratsastuksesta tullessaan ei jaksanut edes päätään hinkata.

Fasu ja Helka pääsivät laitsalle syöpöttelemään kun Ella oli vielä Viksun kanssa kentällä ja sieltä tullessaan Viki saikin jäädä viileään talliin, eikä joutunut ilkeiden ötököiden kiusaamaksi. Hiukan vihreää tuo saikin karsinaansa ja pian Fasu ja Helkakin haettiin sisään!

Helkan hieno letti!

Että tämmöistä tänään, pitäisi ratsastaa joku pv eri aikaan, että saataisiin vähän kuviakin :) Ja niin tosiaan meijän tallista lataan sen esittelyvideon, varmaan huomenna tulee julki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)