sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

vesipetoja!

Mie menin tallille edeltä laittamaan Fasua kuntoon joskus puoli neljän maissa, koska halusin käydä Fasun kanssa uimassa silloin, kun siihen rantaan paistais vielä aurinko :D Olin pyytänyt Sofiaa kuvaamaan minua ja Fasua, sekä muuten vain tulevan miun seuraksi, kun Ella ja Elina eivät tulleet vielä silloin tallille. Eli Sofialle suuret kiitokset Fasu kuvista!

Katsoinkin kuvista, että matka uittopaikalle kesti ~25 minuuttia ottaen huomioon, ettei oikaistu mistään. Kävelin ja ravailin kummiskin aika paljon, muutaman laukkapätkänkin tosin otin. Ja Sofia otti muuten rannasta kuvan! Ja mie otin toisen kuvan myöhemmin illalla.


Melkein tunti Fasun kanssa puljattiinkin! Poika tykkäsi kovasti uida ja vähän vilvoittuakkin. Ravailtiin aika paljon vedessä ja muutaman kerran käytiin uimassa pidempikin lenkki. Pohjasta nousee välillä jotain ihme kasveja pintaan ja niitä välillä vähän ihmeteltiin.. :D Muuten oli tosi mukavaa, paitsi vedessä meitä (tai minua..) kiusas koko ajan paarmat! Mentiinkin välillä rantaveteen niitä piiloon, tai siis mie menin. Fasun ilme oli muuten näkemisen arvoinen ku se näki vaan miun pään veden pinnalla.. :D Ruumiiton Jenna!Kuivateltiin hetki läheisellä kalliolla ja lähdettiin sitten kohti tallia. Sofian piti melkein heti lähtä ja mie kävin heittämässä Fasun tarhaan ja lähdin pyörällä Ellan ja Elinan perään samaiselle uittopaikalle. Viki meni taas hyvin peruuttamalla ja Helkakin meni heti ekalla kerralla! Ella ja Elina uivat hevosten kanssa noin puolisen tuntia, koska kellokin oli niin paljon ja Elinalle ehti tulla jo kylmä. Viki oli kuitenkin niin höyrypää, että Ella lähti vielä joksikin aikaa sen kanssa kentälle tuupsimaan ja ottivat tosin myös muutaman hypyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)