perjantai 17. kesäkuuta 2011

helteet tuli ja meni!

Ilmat alkaneet lauhtua, mikä on toisaalta ihan jees, koska ollaan päästy taas ihan kunnolla menemään. Eihän tuolla +30 asteen pellolla, johon paistaa suoraan aurinko ni jaksa Erkkikään mitään tehdä D: Jos vielä ottaisi tuon sateen ja ukkosen pois niin hyvä tulis! Tänään oli kyllä kieltämättä hyvä sää ja huomiseksikin lupaa samanlaista, jes! Kenttä pääsee kuivumaan ♥


Hmmh, mistäs sitä aloittaisi. Maanantaina satoi ja ukkosti melkein koko päivän, kävin Fasun kanssa maastossa ja pelloilla kävelemässä/ravailemassa ilman satulaa Vikin ja Ellan kanssa. Tiistaina mentiin "koirankoulutuskentällä", siis sillä vanhalla hiekkakentällä, joka toimi ennen koirankoulutuskenttänä. Ella ja Elina menivät satuloilla, minä ilman satulaa. Fasu oli ihmeellisen kiva, vaikken ollut tuupsinut sitä kunnolla läpi ku viimeeks joskus viime viikon alussa! Vähän punkemisongelmia oli joka suuntaan ja hommaa vaikeutti vielä hilkun se, että menin Walker-loimella ja jollain vanhoilla KAUHEILLA saappailla.. (ei kannuksia) :D Käytiin vielä lähimaastoissa lopuksi kiipeilemässä ja vähän päästelemässä höyryjä pihalle.

Keskiviikkona ja torstaina ollaan menty omilla pelloilla, kun kenttä on vähän uinut sateiden jäljiltä.. Ehkä pitäis hevosille ostaa snorkkelit ja räpylät D: No hehheh. Ella on Vikin kanssa toteuttanut jotain Vikin kunnonkasvatus-operaatiota (?) Eli pitkäkestoisia harjoituksia. Tehnyt myös käyntiväistöjä ja taivutellut huolellisesti. Kuulemma Viksu on ollut kiva!

Fasun kanssa menin keskiviikkona satulalla ja torstaina ilman. Puskemis- ja asettumisongelmat tuupsittu nyt läpi ja poju alkaa olemaan aika hyvä siihen vaikeempaankin suuntaan. Elinalta vähän pahempi tiedustella mimmonen Helka on ollut kun Elina lähti keskiviikkona riparille, mutta eiköhän Helkakin oo ollu ihan kiva! (niinkuin useimmiten)

Tänään Ella tuupsi Viksulla ensin pellolla/lopuksi kentällä. Menivätpähän nuo puolentoistatunnin verran! Viki oli kuulemma jopa yllättävän mukava, hienostihan tuo näytti menevän ulkopuolisenkin silmissä - taitaa Viki löytää pikkuhiljaa sisäisen kouluponinsa! ;oAAAAAAA ja oikeesti minuu kiusas melkein tunnin yks paarma, joka seuras koko ajan minne meninki! Juoksin vaa ympäri peltoo ni se lens täyttä ympyrää koko ajan miun ympäri! Sit ku menin kentälle ni se seuras sinnekki ja sit se yritti aina purasta jostain :< Mut sit se paarma tais siirtyy Vikii ja Ella kai tappo sen :D:D ♥ Koska mä en tykkää tappaa paarmoi, enkä aijo kyl tappaakkaa! Paitsi jollai jalal tai raipal :o

Mentiin sitten minä Fasulla satulalla ja Ella Helkalla ilman satulaa kentälle joksikin aikaa tuuppailemaan. Fasu oli tosi kiva, mikä ei tosin pahemmin yllättänyt kolmen päivän superkouluilun jälkeen. Meni tosi rennosti ja Ellakin kehu meitä. Kokosin pojua hetkittäin lyhyemmäksi ja kaikinpuolin Fasu oli muksa! Helka oli kuulemma perus söpö mursu, jota kiusas itikat! :< Mentiin sitten lähimaastoihin hetkeksi kiipeilemään, jonka jälkeen hyppäsin muutaman kerran meijän hiekkasuoralla Fasun kanssa ~60cm pystyä ja lopuksi pikkuristikkoa. Eipähän Fasulla ollukkaan hypätty ku viimeeksi 2 viikkoa sitten! Mutta huomenna hyppäillään sitten kunnolla, kun kenttäkin on toivottavasti elpynyt!

Arvatkaa vaan oonko sit kuvaillu! No tänää kuvasin tosin Viksuu ja Ellaa mut sitä ennen.. =) Mut tein videoprojektiin Helkasta (ja Elinasta) pikkuvideon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)