perjantai 12. heinäkuuta 2013

alkuviikon kuulumisia: jumppiksia, maastoilua jne!

Maanantaina ratsastin Fasun kentällä ~40min ilman satulaa. Poni tuntui jo paljon paremmalta verrattuna viime viikkoon ja energiaa ainakin piisasi kevyempien liikutusten jälkeen. Käynnissä ja ravissa tein paljon väistöjä, että sain selkää paremmin käyttöön ja Fasun keskittymään. Laukassa tein muutamia vastalaukkoja ja pari vaihtoa, poni oli kokonaisuudessaan tosi jees ratsastaa! Tiia ja Henni kävivät liikuttamassa Helkan ja Vikin vasta iltatallin jälkeen, kun Hennillä oli ollut Kiviharjussa ratsastustunti. Ratsastivat molemmat ponskit palauttelevasti kisojen jäljiltä ja kävivät myös hetken pelloilla baanailemassa.

Pahoittelen näitä Rando-kuvia, mutta akku ei ole riittänyt "normaaleihin" kuviin :/Tiistaina käytiin Tiian ja Hennin kanssa heittämässä melkein puolentoista tunnin maasto, jonka jälkeen mentiin vielä hiekkatiellä kaikki askellajit läpi. Lenkkiin mahtui muutama reippaampi laukkapätkä, metsässä "rämpimistä" ja kiipeilyä, evästauko mustikoiden syönnin merkeissä, sekä pysähdyttiin hetkeksi myös kahluuttelemaan hevosia. Siinä oli jotain pikkupoikia ongella ja säikytettiin varmaan kalat kilsojen päähän..Keskiviikkona kouluiltiin kolmestaan sateen takia "koirankoulutuskentällä", ratsastettiin reilu tunti mukaan lukien alku- ja loppukävelyt. Viki ja Helka eivät oikein malttaneet keskittyä siellä, varsinkin Helka kyttäili vähän kaikkea, vaikka on kyllä todella monta kertaa siellä ennenkin käynyt. Fasu oli taasen superhyvä, että kevyt ratsastaa - malttoi jopa tosi hyvin keskittyäkin! Loppua kohden Helka ja Vikikin menivät, sekä keskittyivätkin jo alkua paljon paremmin. Käveltiin pidempää kautta talliin, että saatiin kunnon loppukäynnit.

Torstaina innostuttiin tekemään taas pieni videopostaus, mukaan mahtui myös meidän iltainen Lappeenranta reissummekin. Lyhykäisyydessään Henni irtojuoksutti Helkan tarhassa ja Vikin ja Fasun kanssa hyppäiltiin 4 esteen jumppista kentällä. Henni meni hetken lopuksi Fasulla ja loppuverkkaili samalla myös poitsun.
Tiia & Viki:Jenna & Fasu:Henni & Fasu:Tämän päivän suunnitelmista en osaa vielä tarkemmin sanoa muuta kuin, että Vikillä ja Fasulla on ainakin kevyt liikutus eilisen takia. Sunnuntaina mennään taas tuttujen tallille hyppäämään, tällä kertaa tosin Helka pääsee Hennin kanssa mukaan ja mie pääsen kuvailemaan. Tarkoituksena on hyppäillä jotain rataa, niin kuin viime kerrallakin - katsoo nyt mitä mie keksin näiden pään menoksi!

PS. Vuorokauden sisään blogiin päivittynee uusi ulkoasu, olkaahan kuulolla ;D

4 kommenttia:

  1. Mie ku luen teijän kaikkien kolmen blogia ni mun mielestä täst sun blogist on tylsä lukee myös mitä muut on tehny, vaikka juu onha noitten blogeissa enempi selostuksia miten viki ja helka on menny, mut siis olis kivempi ehkä lukee tätä sun omaa jos kertoisit vaa sun ja fasun tekemist ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niinhän se vähän on.. :/ Mutta olen tänne nyt reilu parisen vuotta kirjoitellut kaikkien kolmen kuulumisia, tuntuisi vähän tyhmältä muuttaa tämä pelkästään Fasun ja miun blogiksi. Mutta täytynee kuitenkin harkita! Kiitokset kommentistasi :)

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)