keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Linkitä blogisi - parhaimmisto (ym)

Matkaeväät mukana! (pahoittelen Rando-kuvaa, akku ei riittänyt normaaliin)

Suurkiitokset näin alkuun jokaiselle, joka linkitti bloginsa! Blogeja tuli päälle 100 kappaletta - tuplaten mitä odotin, joten valinnan varaa (ja vaikeutta) löytyi. Valikoin kuitenkin joukosta 5 parasta hevosblogia ja muutaman lifestyleblogin (joita oli suhteessa
heppablogeihin tosi vähän), jotka miellyttivät minua eniten :) Loppuun laittelin vielä erikseen muutamia tuttujen blogia, sen ihmeempiä selostelematta.

TOP 5 HEVOSBLOGIT (eivät ole paremmuusjärjestyksessä!)



Veran blogissa seuraillaan hänen ja 9-vuotiaan risteytysponiruunan Pasin elämää. Esteitä he kilpailevat metriin asti aluetasoa, sekä koulua He B-tasolla, myös yhdet kenttäkisat on takana. Heti ensimmäiseksi silmään pisti kyllä persoonallisen näköinen poni - olen aina pitänyt isoista (pään)merkeistä. Blogista löytyy paljon hyvälaatuisia kuvia, sekä videoita ja liityinpä jopa lukijaksikin, joka on erittäin harvinaista miulta!



Oonan poniblogia olenkin seuraillut jo pidemmän aikaan. Oona ratsastelee kahden eri tallin poneja ja hänellä on myös vuokralla 8-vuotias new forest-tamma nimeltään Pallero. Erityisesti hyvälaatuinen materiaali, kaunis ulkoasu, sekä kivat videopostaukset (joihin ei voi kyllästyä!) ovat mieleeni. Lisäksi Oona osaa tehdä tosi kivoja videoita (onalisa123), joita olenkin seuraillut jo monta vuotta youtubesta.


Iinan blogi seurailee Dessi-nimisen pikkutamman ja 18-vuotiaan heppatytön hetkiä. Iina kirjoittaa mukavan persoonallisia tekstejä, joita siivittää vielä hyvälaatuiset ja kauniit kuvat. Minun piti välillä oikein pysähtyä ihastelemaan - kerrassaan ihana tunnelma, että hyvä fiilis välittyivät blogista lukijalle ja ulkoasukin oli oikein sievä. Blogi erottui kyllä eniten muista hevosblogeista, mutta kaikin puolin pelkästään hyvällä tavalla!


Rini & ponit -blogia olenkin silloin tällöin seuraillut, ettei tämä ollut mikään uusi tuttavuus. Blogi kertoo 9-vuotiaan tytön ja kahden pikkuponin elämästä, mutta blogia ylläpitää/kirjoittaa Rinin 15-vuotias isosisko. Blogista löytyy paljon hyvälaatuisia kuvia, että videoita, pieni miinus tosin ulkoasusta. Rini ratsastaa kyllä hyvin ikäisekseen ja blogi erottuikin muiden joukosta erityisesti Rinin nuoren iän vuoksi.



Nellin blogi kertoo 16-vuotiaan tytön heppailuista ja yhtenä blogin päätähtenä mainittakoon 9-vuotias new forest-tamma Copper. Blogissa on paljon hyvälaatuisia ja isoja kuvia, sekä mukava sopivan yksinkertainen ulkoasu - videoita tosin saisi olla
minun makuuni vähän useammin postauksissa. Lisäksi Nelli tekee myös youtubeen kivoja videoita (nelsqq), joita onkin tullut välillä seurailtua.

LIFESTYLEBLOGIT (eivät ole paremmuusjärjestyksessä!)



Auroran blogi on kuvapainoitteinen blogi, jota pitää 17-vuotias tyttö Järvenpäästä. Blogista löytyy paljon hyvälaatuisia, että myös hienoja kuvia, jotka pysäyttävät katsojansa ihailemaan. Yksinkertainen ulkoasu toimii vastapainona upeille kuville ja mielestäni tälläiseen tyyliin sellainen sopiikin hyvin. Blogi tuli selattua ihan ensimmäiseen postaukseen asti, kuvat olivat kyllä kertakaikkiaan tosi kivoja!


Elisan blogissa seuraillaan 15-vuotiaan Kaustisissa asuvan tytön elämää. Tässäkin blogissa on hyvin yksinkertainen ulkoasu kuten edellisessäkin (yksinkertainenhan on kaunista vai miten se olikaan), mutta sen vastapainoksi löytyy taasen hienoja otoksia. Voikun itseltäkin löytyisi jonkunlaista taiteellista silmää valokuviin.. Elisa kirjoittaa mukavalla tyylillä ja pakko mainita, että upeat kuvat tekevät kyllä blogiin paljon.


TUTTUJEN BLOGEJA (eivät ole paremmuusjärjestyksessä!)



Veronican blogi kertoo 15-vuotiaan tytön ja kahden kaviokkaan arkielämästä. Veron kanssa ollaan törmäilty samoissa kisoissa ja pidetty muutenkin yhteyttä netissä.



Miisan blogissa seuraillaan hänen ja -07 syntyneen puoliveriruunan elämää. Parivaljakko kilpailee kansallisella tasolla esteitä. Miisan tiedän valmennusten/netin kautta ja olen käynyt heitä myös kuvailemassa.


Sofia opiskelee koru- ja pienesine artesaaniksi ja hän kirjoittelee lifestyle blogia, josta löytyy mm. hänen oma tekemiään koruja. Sofian tunnen koulun kautta, kun oltiin rinnakkaisluokilla.

 
MUISTAKAAHAN MYÖS:

+ Tiian & Vikin blogi
+ Erikan blogi
+ Hennin & Helkan blogi

Arvoin myös kolme blogiarvostelua arvontakoneella ja onnekkaat voittajat olivat Suomiputte Julius -blogi, Elviiran blogi, sekä Reetan blogi - saatte tämän viikon aikana arvostelunne! :)

Huh, johan siinä vierähti tunti jos toinenkin ja kellokin on yli viisi - hups! Ajattelin tällä viikolla olla ahkera ja aloitella Fasun varustepostausta (toivottavasti saaden myös sen pian valmiiksi) Käydään tässä joku lähipäivä Tiian ja Hennin kanssa pesemässä hevosten huovatkin, kyllä kehtaa sen jälkeen niitä jopa esitellä. Saatan myös jossain vaiheessa tehdä kattavemman postauksen blogeista, joita aktiivisesti seurailen ja linkitellä siihen sitten enemmän tuttujenkin blogeja. PS. Olen melkein koukussa uuteen sovellukseeni nimeltä Rando (alla pari kuvaa) PPS. Tein kaverin pyynnöstä kikin, joten minut löytää nykyään sieltä nimellä jennnulii!


11 kommenttia:

  1. katos apua omahan siellä! kiitos paljon, ite oon sun blogiis päätyny videoiden kautta jotka oli varmaan ensimmäisiä joita rupesin youtubessa seuraamaan :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! :) Haha, mie voisin taas vaihteeksi vähän ryhdistäytyä niiden videoiden kanssa - työn alla onkin pitkä lista videoita.. :D

      Poista
  2. Olipas ihana piristys huomata että mekin päästy top vitosiin, kiitoksii tästä ja mukavasta palautteesta! :>

    VastaaPoista
  3. Oi ihanaa! Maltan tuskin odottaa arvostelua! :)

    VastaaPoista
  4. hei jenna minnes se viimevuoden leirivideo jäi? :D

    VastaaPoista
  5. hei kiitos kiitos tosipaljon! Rini kiittää huimasti :))
    haha joo banneri on nyt vaihtunut, ulkoasu kokonaan on saanut uudistuksen parempaan(?)

    (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! :) Juu kävinkin kurkkaamassa ja tämä nykyinen onkin paljon parempi, vaikka ehkä vähän talvinen värimaailmaltaan.

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)