lauantai 28. tammikuuta 2012

terveisiä yhdysvaltalaisille !

Haha, nyt on lievästi hämmentynyt olo.. :D Joku ihme yhdysvaltalaisbuumi on hyökännyt blogiimme tänään 11 aikaa!? Tunnin sisällä blogia oli käyty katsomassa yli 130 kertaa ja tämän päivän aikana yli 120 kävijää on ollut Yhdysvalloista. Normaalisti kun kävijöitä on ~15 tunnissa. Liikenteen lähteistäkään ei löydy kuin muutama suomalainen blogi, ht.netti ja youtube ja niistäkin tulee kävijöitä alle 30. Eli aika hämmentävä juttu :D

Ihana maisema! :)

Mentiin tallille joskus puoli kolmen aikaa, haettiin Fasu ja Helka tarhasta ja alettiin laittamaan niitä Erikan kanssa kuntoon ratsastusta varten. Erika tuli Helkan kanssa myös hyppäämään, ettei Ellan tarvinnut kahta tuntia jäätyä ensin kuvaamassa ja sitten huutelemassa neuvoja.. :D Lähdettiin sitten verkkailemaan molempia ponskeja kentälle.

Tämä päivä ei ollut oikein kenenkään osalta mitenkään loistokas ja pidettiinkin esteet matalina. Helkalla oli superjäkitys päällä, poni kielsi kerran pikkupystyllekin ja Erika lensi suoraan esteen sekaan, jota ei valitettavasti saatu kun Ella ei silloin ottanut videota.. Mitä tästä opimmekaan :D Ella käväisi selässä hyppäämässä pari estettä ja sanoi, ettei poni ole pitkään aikaan ollut noin mursu! Erika otti muutaman hyvän hypyn ja lopetti sitten heti hyppäämisen hyvään hyppyyn. Mie menin vielä pikkuradan muutaman kerran Fasulla ja lähdettiin sitten mekin loppuverkkailemaan kentälle.








Sen jälkeen kun Helka ja Fasu oli liikutettu niin Ella lähti Vikin kanssa tuuppailemaan kentälle. Ei saatu enään videoita/kuvia kun oli niin pimeä :/ Huomenna on siis miulla ja Ellalla luvassa CR-valmennus omalla kentällä, sitä tässä odotellessa. Huomenna on vuorossa Helkan läpiratsastus, Helka saakin satulan selkään ja Erika palaa takaisin esteiden pariin, kun tämän päiväinen jäi aika pahasti kesken. Huomenna ehkä videota luvassa.

Ostin Fasulle tuollaisen Bucasin ratsastusloimen :)

Suunniteltiin vähän Ellan kanssa, jos mentäisiin ensi viikonloppuna maneesiin hyppäämään. Oisi kiva päästä pomppimaan pitkästä aikaa kunnon rataa, mutta sitä ennen Fasun pitää tehdä taas vähän tuttavuutta kopin kanssa! Pitääkin lastata se tässä joku päivä. Tilasin tänään muuten Vikille ja Fasulle ne 500g'n sisätoppikset.


6 kommenttia:

  1. Laittakaa noita kuvia suuremmiks? (:

    VastaaPoista
  2. Munkin blogiin on tullu tällä viikolla 197 ihmistä Yhdysvalloista :D Ja kun katselin noita liikenteenlähteitä niin vissiin joltain bottisivustolta tulee...

    VastaaPoista
  3. tuolla erikalla on vähän hassu istunta :D
    ja tuntuu tippuvan aika usein ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erika menee Helkalla niin paljon ilman satulaa ja poni osaa olla välillä todellinen possu.. :D Helka kun saa vaikka pukittelemalla tai muuten loikkimalla Erikan kaulalle ja vetäisee päänsä alas niin ei siinä enää paljoa tehdä, kun ponilla on niin lyhyt kaula.

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)