perjantai 27. tammikuuta 2012

perjantai-illan päivittelyä

Päätin tappaa aikaa ja kirjoitella tänne tämmöisen sekalaisen postauksen. Tällä viikolla ei ole mitään ihmeempiä tapahtunut ja tää viikko onkin ollut hevosille aika iisi. Maanantaina oli kävelypäivä, tiistaina mentiin ilman satuloita pellolla, keskiviikkona kouluiltiin Vikillä ja Fasulla, eilenä oli kaikilla vapaa ja tänäänkin kaikilla muilla paitsi Fasulla oli vapaapäivä. Huomenna hyppäilen Fasulla, Ella kouluilee Vikillä ja Erika luultavemmin kouluilee myös Helkalla, Ellan opetuksessa ;D Niin ja Erika tulee meille la-su yöksi! Sunnuntaina onkin miulla ja Ellalla CR-valmennus (♥) omalla kentällä, varmaan kyllä jäädytään pystyyn ..

Aaw, eikö Helka ookki söpö! Viime talvena otettu kuva.

Inhoan kuvattomia postauksia, joten päätin koota tähän alas pientä listaa, miten suojaudun kylmyyttä vastaan. Olen nimittäin varsinainen vilukissa.. :D Hrr - inhoan palelemista.



Haalari on minulla käytössä nyt toista talvea. Hööksistä joskus pari vuotta sitten ostettu, tämän hetkinen hinta näytti olevan 206e. Ei ole tarvinnut ollenkaan palella ja alle ei edes tarvitse hirveästi vaatetusta! On muuten vielä kokopaikatkin. Suosittelen lämpimästi ;D


Roecklin Primaloft Microbrilliant toppahanskat. Ostettu parisen kuukautta sitten ja ainakin näillä pakkasilla mitä tähän asti on ollut (-15?) on tarjennut mahtavasti, näpit ovat olleet suurinpiirtein tulessa! Horseprossa näytti olevan 69e. Suositteluni näillekin!


Varmaan ihmettelette, että mikäs kummajainen tuo on.. :D Se on Alpenheatin kengänlämmitin, ovh. kai jotain 140e paikkeilla. Kaverilta olisi tarkotus ostaa, itse en ole siis vielä kokeillut, mutta ainakin kuulemani mukaan ovat todella hyvät! Nyt minulla on ollut käytössä Horzen jotkut perus talviratsastussaappaat, joilla on jopa noin -15 asteeseen tarennut, mutta siitä ylöspäin alkaa kyllä varpaat ilkeästi jäätyä.

Kengittäjä tulee luultavasti ensi viikolla. Vikiä tuskin ei lyödä enää kenkään, eikä Fasuakaan. Fasulle ajattelin ostaa ne töppöset niin ei tarvitse kengitellä. Eläinlääkäriäkin yritin tavoitella, josko pääsisi rokottamaan ja raspaamaan Fasun. Fasun rokotus pitää aloittaa alusta, kun eivät ole kunnossa ja jos joskus pääsemme alue-esteisiin saakka. Maaliskuun lopussa on sitten Vikin ja Helkan rokotus + raspaus ja silloin toivottavasti myös Fasun toinen rokotus!


Fasun 220g Eskadron sisätoppis, eikös ookki ihanan värinen ♥

Ajateltiin ostaa Vikille ja Fasulle Eskadronin fullneck sisätoppikset tämän hetkisten sisätoppisten lisäksi. On tarjouksessa monessa paikkaa ja ovh. näytti olevan 140e paikkeilla. Ja on muuten varmasti 500g'n täytteellään lämminkin.

Bongailin jo muutamat kilpailut tälle vuodelle! Maalis- ja toukokuussa olisi ainakin harjoitus/seuraesteet ja huhtikuussa luultavasti koulukilpailut. Huh, jännää päästä pitkästä aikaa kilpailemaan! Itse en viime vuonna startannut yhdissäkään kilpailuissa ja kaiken kaikkiaan olen ollut vain kolmissa eri kisoissa. No eiköhän tämä tästä vielä lähde! ;D

Nikon SB-400 salamalaite

Pitäisi vielä investoida tuollaiseenkin! Kameran oma salama päätti hajota ja korjaus maksaa kuulemma helposti toistasataa, joten ehkä mielummin ostan halvemmalla lisäsalaman kameraan. Että osaakin ärsyttää tuommoinen.. Fasun & Helkan varustepostaukset tulevat kunhan ensin hankin tämmöisen. Fasun varustepostauksesta itseasiassa puolet jo tehty.

Kysymyspostaukseen otetaan hetkisen aikaa vastaan vielä kysymyksiä! Tehdään se luultavasti videopostauksena, mikäli toivojia löytyy ;D Pääosin minä ja Ella vastaillaan, mutta Elinalle ja Erikallekin voi esittää kysymyksiä, varmasti nekin saadaan mukaan :)

PS. Miksi 5 ihmistä on löytänyt blogiin hakusanalla 'mursun räpylä' ?!?! :DD

10 kommenttia:

  1. hahahha mursun räpylä :D:D sama ku miul on kukkatoimitukset lappeenranta?? :D

    VastaaPoista
  2. minkä tasosia teiän hepat on? Alkaaks erika kisaamaan helkall, mite sit elina!? Minkä pitusii elina ja erika on? Mut vähä kiva blogi! Nauroin tolle :mursun räpylä:lle xD

    VastaaPoista
  3. Eikö Elina enää ratsasta Helkaa? :o vai oonko nyt ymmärtäny jotain väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastaa ratsastaa :D On vain vähentänyt.

      Poista
    2. Ehdin jo säikähtää! Videoita kun olen katsellut niin ovat niin ihana pari :)

      Poista
  4. Heii, laita tarkempaa tietoo noist kisoista! Tai siis missä järjestetään tms. (:

    VastaaPoista
  5. Miten teillä on varaa hankkia jatkuvasti noin kalliita varusteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie ja Ella ollaan oltu töissä tässä lähiaikoina ja pidemmän päälle tulee halvemmaksi ostaa kerralla laadukkaat/kestävät kuin, että joutuisi ostelemaan koko ajan uusia. Ainakin meillä on kokemusta tästä :D Ja esimerkiksi Juha maksaa tuon Vikin uuden sisätoppiksen. Kameran lisäsalaman löysin huuto.netistä reilulla 60e ja Bucasin loimen uutena facebookin markkinoilta 30e'lla. Ja silloin kun ostimme Fasun sen mukaan ei tullut kuin kuolaimet, riimu, naru, satula ja joku talliloimi.

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)