keskiviikko 1. helmikuuta 2012

tuolla ompi kylmä...

Saa jo alkaa toppautua enemmän, jos ulos tahtonee mennä.. :D Tosiaan miulla alkoi tänään koeviikko, eli koulusta pääsen heti kokeen tehtyä. Aikaa jää siis nyt muutaman päivän ajan enemmän muuhunkin kuin koulun penkillä istumiseen! Tosin pitäisi ehtiä lukea huomisen, ylihuomisen ja ensi viikon kokeisiin.. Mutta aina löytyy onneksi hyviä tekosyitä miksei voisi lukea kokeisiin ;D Ajattelinpa päivittää blogin, kun pariin päivään ei ole tullut postausta.

Huhtikuisia kuvia ettei olisi ihan kuvaton.. ;D





Sunnuntaina meillä oli Ellan kanssa CR-valmennus omalla kentällä, oli muuten tosi kiva tunti! Alussa harjoiteltiin pehmeää katsetta ja oikeanlaista hengittämistä. Käytiin yleisesti myös läpi mitä Centered Riding on ja perusmenetelmiä. Valmentaja korjaili molempien istuntaa, antoi vinkkejä ja työskenneltiinkin käynnissä koko tunti. Saatiin Ellan kanssa tunnista paljon irti ja meillä piti huomenna olla seuraava valmennus, mutta tuolla on sen verran kylmä, että siirrettiin sitä. Ja kunhan saadaan "alkusäätöjä" vähemmälle niin siirrytään maneesille.

Sunnuntaina Erika ja Ella hyppäsivät Helkalla, tällä kertaa satulalla. Oli turhan pimeä, kun päästiin Helkan kanssa pellolle, ettei siellä pystynyt enää kuvaamaan :/ Esteet olivat ~50cm korkeita ja poni possuili minkä ehti! Alkulaukoissa yritti karata ympyrältä portille, kerran mm. ampaisi vähän sivulle, vetäisi pään alas ja vielä pukitti kaupan päälle! Ellahan sieltä tuli sitten alas, kun ei ollut varautunut mihinkään vastaavaan. Erikan poni sai kerran alas kieltämällä ihan viime tingassa, jonka seurauksena Erika heilahti kaulalle ja Helka tietysti vetäisi nopeasti päänsä alas ja lähti sivulle! Voisin tosiaan kuvata joku päivä possuiluja...


Videolta otettu kesäinen kuvasarja.. :D





Maanantaina mentiin ilman satuloita kentällä, aika kevyesti. Ei otettu edes laukkoja ja käveltiin pitkät loppukäynnit pelloilla. Eilen käveltiin Ellan kanssa Vikillä ja Fasulla riimuilla pellolla ~15min kun oli aivan törkeän kylmä, että jäädyttiin molemmat pystyyn. Hain tänään hiihtoratsastusvaljaat postista ja Fasun ratsastusloimen. Jonain lähipäivänä vedetäänkin varmaan ahkiota ja jos on hirveän kylmä niin mennään pääosin käyntiä :)

Olen jo bongannut lähialueen estekisoja ja näillä näkymin ehkä jo tämän kuun lopussa ekat kisat! Maaliskuussa yhdet, pääsiäisenä yhdet ja toukokuussa yhdet. Lisäksi huhtikuun koulukisat saattavat vähän houkutella, tiedä sitä vielä! Plus muutama seura tästä läheltä ei ole ilmoitellut vielä kisoista. Väliin kun saisi mahdutettua vielä estevalkkoja niin hyvä tulee. Mennään ensi viikonloppuna (ei siis tämän viikon) maneesille hyppäämään ja riippuu milloin seuraava Santun estevalmennus on niin mie pyrin ainakin sinne :)


Muutama vanha kisakuva.. :D



Nää oli Fasun ekat estekilpailut :')

Tulipa muuten ihanan kesäinen fiilis katsoessani tätä videota:




Laitan vielä meijän tallista tähän videon, kun osa ei oo varmaan vielä nähnyt!



Varmaan pian tulee uusia kuvia/videoita, kun ehditään nyt päivälläkin kuvailemaan! Ja tässä kuussa Ellalle ja Vikille tulee 4 vuotta täyteen :') 4-vuotis videoon pitääkin kuvata matskua!

PS. Osallistuin täällä arvontaan!

11 kommenttia:

  1. Hei missä on kisat (tässä kuussa siis, noi maaliskuun kisat on varmaa ne Kivarin?) tai siis onks ne jossain Kouvolan alueella? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 25.2. Kotkan Kilparatsastajat järjestää kai jossain täällä Kouvolassa seuraesteet, luokkia ristikosta metriin. Enempää mie en vielä tiiä.. :D

      Poista
  2. nyt tuli kauhee ikävä kesää :'( Mutta rakastuin tuohon läikikkääseen heppaan tuossa videossa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp :( Joo miekin rakastuin siihen jo heti paikan päällä!

      Poista
  3. Missä nuo pääsiäisen kisat on, ja mistä olet saanut tietoa tuosta kotkan ratsastajien jutusta? kun saat tietoa niin viitsitkö kertoa tänne blogiin, houkuttaisi itseäkin tulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KJR ilmoitti sivuillaan noista pääsiäisen kisoista. Kotkan kilparatsastajien kilpailusta kuulin kaverilta, päivittelen blogiin tarkemmin sitten kun tiedän :)

      Poista
  4. mist muuten ootte ostanu noi helkan suitset :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ostettu joskus aikoja sitten Hippodomelta, ei löydy enää kyllä :/

      Poista
  5. Hrrr kun rupesi palelemaan kun katsoi tuote ensimmäistä kuvaa :D

    http://team-n-l.blogspot.com/

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)