lauantai 21. tammikuuta 2012

we gon' go all night

Erika aloittaakin tämän postauksen ;D

"Menin tallille joskus yhden jälkeen ja odotellessani Jennaa laitoin Helkan kuntoon ratsastusta varten. Alkuverkkasin Helkan kentällä ja siinä poni eteni todella energisesti. Laukassa meni hyvin, vaikka itse välillä säädinkin jotain.. Verkkojen jälkeen mentii pellolle ja siinä hyppäsin kaarevaa, sekä suoraa linjaa. Ajoittain poni hyppäsi hyvin, mutta välillä oli vähän pientä niskuroimista. Minäkin kyllä säädin selässä aika paljon, joten sekin vaikuttanee asiaan. Aloitettii ristikolla ja pikkupystyllä, ja korkeimmillaan hyppäsin ~80cm. Loppuverkat mentiin kentällä ja ponikin siinä jo vähän rauhottui. Yleisesti ottaen meni todella hyvin! :)"

Vikillä oli tänään vapaapäivä, kun Ella on kipeänä. Fasulla mentiin aluksi Erikan kanssa tandemissa pellolla ja kentällä, jonka jälkeen Erika tuli pois ja mie menin itsekseni :D Fasu ei ollut moinaskaan tandemista, onhan sillä ties kuinka monta kertaa jo mentykkin niin! Fasulla oli kaikinpuolin tänään aika rento päivä. Vähän laukkailtiin hangessa ja muutaman kerran päästeltiin peltoja ympäri. Poika oli ihan innoissaan ja tykkäsi kovasti! :') ♥
Ella ja Elina Fasulla tandemissa joskus syyskuussa :D

Tilasin tänään hiihtoratsastusvaljaat, sekä Fasulle vähän pidemmän vyön (..130cm), koska herra on alkanut pullistella niin paljon, etten saa enää vyötä kiinni! Onhan se vielä ehkä vähän pyöristynytkin. Mietin vain, että tuo 130cm jää varmaan liian pitkäksi, kun herra lopettaa pullaamisen. Tämän hetkinenkin vyö (120cm) menee helposti kolmansiin molemmilta puolilta, kun Fasu ei pullaa. Tuleehan siihen tosin vielä romaani väliin, jahka se ensiksi edes saapuisi.


Hööks, 85e

Börjes, ~16e

Tosiaan tämän päivän aikataulu vähän venyi, jonka takia en hypännyt tänään Fasulla, vaikka alunperin piti. Hyppäilen Fasulla samaa tehtävää huomenna kuin mitä Erika hyppäsi Helkalla tänään. Yritän saada kuvaajan, mutten valitettavasti voi taata vielä mitään :/

Maanantaina soittelen muuten yhdelle CR-valmentajalle ja kysyn pääsisikö hän milloin valmentamaan meitä omalle kentälle. Toivottavasti mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)