perjantai 6. tammikuuta 2012

missä talvi viipyy ..

.. ja tää uusi blogger on ihan outo ja paljon hankalempi käyttää kun edellinen! :(

Ei voisi muuten uskoa, että nyt ollaan jo tammikuun puolella, kun ulkona näyttää tuolta. Ehdin jo tiistaina elää toivossa, että saataisiin kunnon hanki, mutta eipä tietenkään. Ensiksi sataa monta tuntia kauhea määrä lunta, jonka jälkeen sataa loppupäivä vettä/räntää ja sitten vielä vähän pakastuu, nice! Tiistaina irtojuoksutettiinkin suosiolla kaikki kolme tarhassa. Kokeilinpa muuten huvikseen (yhden videon innoittamana), että jos käyn maahan 'piehtaroimaan' seuraavatko hevoset perässä.. :D Fasu tuli sitten piehtaroimaan kanssani!
:')


-11 helmikuun alku



-10 tammikuun alku


-09 helmikuun alku

Innostuin kaivelemaan taas vähän vanhoja arkistoja.. :D Enpä ole tämän vuoden puolella vielä kuvaillut, joten vertailukuvaa ei ole. Maanantai oli muuten aika mielenkiintoinen päivä, voisinpa kertoa siitä vähän. Eli lähdettiin kolmestaan minä Fasulla, Ella Vikillä ja Erika Helkalla ilman satuloita pellolle. Ja ties milloin hevoset menneet sitä ennen pellolla, ainakin kuukausia sitten! Rentojen kävelypäivien ja edellisen vapaapäivän jälkeen olikin aika ratkiriemukasta menoa - varsinkin kun pelloille oli satanut vähän lunta.

?


Viime vuoden alusta otettuja kuvia :')

Erika tippui Helkalta 4 kertaa.. :D Helka sai pompuillaan lopulta Erikan kaulalle, jonka jälkeen vetäisi ovelana kaulan alas ja that's it! Tosin Helka kävi myös kerran Erika selässä piehtaroimaan. Viki nyt ei pysynyt millään nahoissaan (yllätys) ja Ella saikin aika hurjaa kyytiä, kun Viksu innostuessaan pomppi ja loikki joka ilmansuuntaan! Fasu oli onneksi rauhallisin, vaikka sekin oli niin innoissaan :D Lähdettiin Fasun kanssa edeltä laukkaamaan yhtä peltoa ja Viki tuli vähän meidän jälkeen. Viksu säntäsikin yhden puskan kautta, jolloin Ella heilahti toiselle kyljelle ja tippui Vikin aloittaessa pomppimisen. No, onneksi rauhoittuivat pikkuhiljaa ja käytiin vielä lähimaastoissa kiipeilemässä muutaman mäki ja käveltiin pitkät loppukäynnit.



Hmm, jotain ihmekuvia arkistoista.. :D

Lauantaiksi on luvattu hyvää ilmaa, eli todennäköisesti silloin Erikan kanssa kuvaillaan jotain - blogiin saattaa siis hyvinkin tulla lauantailta jonkinnäköistä matskua! Sunnuntaina mennään maneesiin hyppäämään Fasulla ja Helkalla, josta tulossa myös mahdollisesti video tänne. Elina menee Helkalla ja Erika kuvaa/on puomipirkko. Kiva päästä kunnolla menemään, vaikken sitten tiedä onko tämä maneesireissu "varsinainen pelastus", kun ottaa huomioon, ettei hevosia ole pystynyt kunnolla kuin harvoin liikuttamaan. No sunnuntaita odotellessa!

Täytinpä tämän postauksen nyt jollain vanhoilla kuvilla.. :D Tein tänään pikkuvideon!


9 kommenttia:

  1. Hahah, mä oon myös nähnyt sen piehtarointivideon ja ajattelin, että kokeilen joskus samaa :D Onko tämä nyt kuitenkin taas teidän kaikkien yhteinen blogi, eikä sinun ja Fasun? :D

    VastaaPoista
  2. tervetuloo tänne keski-suomeen kun lunta tommoset 70cm ja ärsyttää ku meil on nyt sit 5kk hyppy/koulutauko, mut sulone fasu ja tykkään tosi paljon tästä teijä blogista (:

    VastaaPoista
  3. täältä saat tulla hakkee puolet noista hangista pois ;DD Pikkusenko sulonen Fasu ku se ölise tuolleen :) <3

    VastaaPoista
  4. Tuo hörinä-video on just ihana! :D tulispa tännekkii lunta ni pääsis kokeilee vähä hiihtoratsastusta Erkan kaa :D

    VastaaPoista
  5. Kaktu, Aijaa! Mie yritin ettii sitä videota, kun oisin sen tähän halunnut laittaa, mutten löytänyt mistään :/ Juu siis tämä on nyt kaikkien yhteinen blogi, pääosin miun ja Ellan, mutta kirjoittelen myös Erikasta ja Elinasta, mitä ovat Helkalla tehneet :')
    juulia, No mehän tullaan vaikka heti! ;D Aijaa, no voihan harmi. Mekin ollaan syötetty jo kohta 2kk massankasvatusrehua, jota ostettiin lähinnä hankitreeneilyä varten.. Kohtahan tuo jo loppuu, emmekä tuskin toista lavallista raaski ostaa. Mutta kiva kuulla, että blogi on mieluinen! =)
    petra, Oke! No tällä hetkellä tosin täälläkin sataa lunta, mutta saa nähdä kuinka pian häviävät. Haha, Fasu on höpsö :') ♥
    Vero, Joo Fasu ei oikein taida tuota hörinäpuolta.. :D Me päästiin jo viime kuussa vetämään Helkalla ja Fasulla kerran pulkkaa!

    VastaaPoista
  6. voi apua tän sun ponin kans :>> aiva yli söötti hörinä =3

    VastaaPoista
  7. Hieno blogi! Hei jos tämä uus blogger on sinusta vaikea, niin voit vaihtaa sen vanhaan näkymään kun painat siitä kielivalinnan vieressä olevasta asetukset näppäimestä niin sieltä löytyy sellanen ko vanha blogger näkymä (:

    VastaaPoista
  8. Hehe, tää uus blogger vaatii paljon harjoittelua : D mutta nopeasti tottuu!
    Toi sinun banneri on ihan ylihieno!
    Voi teitä raukkoja eteläläisiä kun ei oo lunta : d

    - eve / www.pokerijaelli.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. rösäy, Haha, Fasu kiittää :')
    Oona, Kiitän! Aijaa, katsoo kuinka kauan vielä kestän tätä uutta bloggeria, mutta hyvä tietää ;D
    eve, Tää on jotenki epäkäytännöllisempi! Kiitti, mieki tyksin mein bannerista! =) No joo, sais kyllä jo tulla, kun ei missään pysty kunnolla menemään.

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)