sunnuntai 15. tammikuuta 2012

now put your hands up!





Juha ei lähtenyt tänään ajamaan kelien takia maneesille, joten hypättiin sitten Ellan kanssa Vikillä ja Fasulla omalla pellolla ja Helkalla oli tänään ansaittu vapaapäivä. Vikillä ei oltu hypätty melkein kolmeen viikkoon, joten siihen nähden meni todella hyvin! :) Ensiksi Ella hyppäsi Vikillä ja mie kuvasin ja sen jälkeen toisinpäin. Hypättiin molemmat lopuksi korkeimmillaan reilua metriä sarjan toisessa osassa. Kokonaisuudessaan hyvin meni!

Kokeilin tänään Fasulle varsiniveliä, kun kimblewickit tuntuvat jo ehkä vähän liian vahvoilta. En kuitenkaan tykännyt juurikaan bauchereista ja Fasukin pystyi vähän kiikuttamaan.. :D Ella kuitenkin tykkäsi kovasti, kun kävi selässä. No onneksi löytyy paljon eri vaihtoehtoja!



Fasun neopreenisuojat tuli, rakkaus :') ♥

Fasu vinkkaa! Huomaa myös "sydän"...

Juhan kissasta joku hassu kuva..? :D

Fasun uusi ulkotoppis!

Viikonlopusta tulossa myös toinenkin videokooste kunhan saan muistikorttini takaisin.. :D Se jäi vahingossa Tiia kameraan, joka oli meitä kuvaamassa. Lainasin Elinan muistikorttia tämän päivän, että saataisiin kuvattua Ellan kanssa ja en tiedä johtuiko siitä, mutta kaikki videot eivät toimineet videonkäsittelyohjelmallani, jonka takia video kooste jäi vähän lyhyeksi. Jouduin jo niin paljon sumplimaan noidenkin videoiden kanssa.. :/



Ella tekee ensi viikolla kahtena päivänä aamutallin, haluatteko videopostauksen? ;D

7 kommenttia:

  1. videopostaus ! :):) ja ihania kuvia taas, varsinkin toi vikin seisotuskuva. :Dd

    VastaaPoista
  2. VIDEOPOSTAUS TULEMAA!!!!!!!;) kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. Paljon kiitoksia! =) Ainakin luultavasti torstailta tulossa videopostaus, kun saan vasta keskiviikkona muistikortin takaisin.

    VastaaPoista
  4. Onpa kivannäköisiä poneja teillä ja kivasti kirjoitettu blogi =)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)