sunnuntai 1. tammikuuta 2012

We gonna party like, like it’s 2012 !

Edellisestä postauksesta onkin viikko aikaa ja nyt vielä näin uudenvuodenkin kunniaksi ajattelin tänne bloggailla ;D Vähän myöhässä, mutta hyvää uuttavuotta silti teille kaikille! :') Kuluneeseen viikkoon ei ole mitään sen suurempaa sisältynyt, mie oon ollut parina päivänä töissä (inventoimassa) ja kävin keskiviikkona Helsingissä kaverin kanssa shoppailemassa.

Tilasin muuten Fasun estepenkkiin nuo isommat polvituet!

Tiistaina käytiin Ellan kanssa maneesissa tuuppimassa Fasulla ja Vikillä. Kuljetukset sujuivat Fasun osalta jo todella hyvin, kurveissa vähän kolisee ja nyt on muuten etusuojat ihan käyttökelvottomat! Kauanhan ne uudet kuljetussuojat sitten kestivätkin.. Treenit menivät paikoitellen ihan hyvin, ottaen huomioon pitkän tuuppimistauon :D Miusta ja Fasusta löytyi muutama video ja nappasinkin meistä yhden kuvan nyt tähän näytille!

Anteeksi virheeni :D

Keskiviikkona Ella, Erika & Elina olivat siis tallilla ja kävivät kolmestaan maastoilemassa ilman satuloita - Erika Helkalla, Ella Vikillä ja Elina Fasulla. Menivät hetken yhdellä pellolla, jossa on monta ojaa perä jälkeen ja hyppivät hetken niitä ojia ravissa. (Pitänee mennä joku päivä kuvaajan kanssa sinne!) Fasu vähän possuili ja oli aivan innoissaan ojista, teki kauheita loikkia ja kaikenlisäksi herralla oli vielä pitkästä aikaa hackamoretkin.. Ella ja Elina vaihtoivat sitten hevosia, jos Fasu pysyisi sitten Ellalla paremmin nahkoissaan.


Elina hyppäsi Vikillä ravissa yhden ojan yli, joka meni hyvin, mutta sitten seuraavalle ojalle Viki tekikin jonkun ihmeellisen jättiloikan, jonka seurauksena Elina keikahti toiselle kyljelle ja Vikin jatkaessa ravissa eteenpäin Elina tippui. Ella tuli perässä Fasun kanssa ja sama kuvio sitten toistui, paitsi Ella oli toisella kyljellä jo ennen ojaa.. :D Loppujen lopuksi molemmat makasivat siis maassa nauraen ja Erika nauroi :D Varmasti oli tyylikkään näköistä!



19.08.2009 !! Kaivelin arkistoja.. :D Sama paikka!

Muistutukseksi vielä, että kysymyspostaus on edelleen avoinna, eli laitelkaas nyt ihmeessä kysymyksiä tulemaan vielä kun kerkiää! Erikallekin voi osoittaa kysymyksiä, hän käy siis pari kertaa viikossa liikuttelemassa Helkaa (jos joku ei vielä tiennyt) ;D Voisin kaivella noita <2010 kuva-arkistoja ja laittaa muutaman kuvan tänne blogiinkin, jos tahdotte nähdä..? :D Kunhan tilaamani varusteet Fasulle saapuvat saatte Fasun tavaroista varustepostauksen ja ehdotelkaapas ihmeessä, jos mielessä on joku toivepostaus, jonka haluaisitte!

Tältä viikolta ei valitettavasti kuvia, kerran oli kamera tallilla mukana, mutta olin unohtanut akun kotiin!? Mutta ensi viikon sunnuntaina ollaan Elinan kanssa menossa maneesiin hyppimään Fasulla ja Helkalla ja Erika on tulossa meitä kuvailemaan, sekä puomipirkkoilemaan. Ainiin ja joka kaunis päivä ollaan menossa CR-tunnillekin kolmestaan (Ella, minä, Elina) kunhan vain päästään ennen sitä vähän paremmin liikuttamaan hevosia.

Pakko jakaa, on sen verran hieno video - tuli ihan kylmät väreet!




Uusivuosi vietettiin pääosin pikku kaveriporukalla Ellalla ja käytiin katsomassa myöhemmin illalla raketteja, joita Ellan vanhemmat ampuivat, jonka jälkeen suunnattiin katsomaan kaupungin ilotulitus. Oli kyllä mukava uusvuos ;D Meitä yritettiin tosin ampua pari kertaa raketilla, mm. joku jätkä ampui parvekkeelta meitä kohti raketin, joka onneksi jäi hetkeksi viereiseen puuhun, jossa sytytyslanka ehti palaa lisää. Siitä tippui sitten maahan ja ehti tulla vähän vielä kohti ennenkuin pamahti. Mutta onneksi ei käynyt mitään! Huhhuh.

7 kommenttia:

  1. jee, pitkästä aikaa postaus, oottelen näitä aina ! :') ja ootan muuten pitkästä aikaa jotain videotakin, tykkään niin kattoa myös niitä koostevideoita :DDd

    VastaaPoista
  2. riikka, Haha, kiva kuulla! =) Voipi olla, että tulee videota myös aikaisemmin kun sunnuntaina! Tosin pääsen koulusta vasta kolmelta, joten normaalisti arkipäivisin kuvaus ei siis onnistu. Ensi viikolla tosin olen 3 päivää töissä, jolloin pääsen aikaisemmin (joskus 12 pintaan), joten ehkäpä tulee viikollakin videota! ;D

    VastaaPoista
  3. jos et voisi harrastaa ratsastusta , mitä harrastaisit ?

    VastaaPoista
  4. Tää teidän blogi on kiva ! Mut onks se sillee et sä (Jenna) kirjottelet tänne useiten vai aina? Olis kiva nähä tekstii noilt muiltaki ;) Ootte Fasun kaa hyvä pari !

    VastaaPoista
  5. Anni, Kiitti! =) Juu useinmiten minä kirjoittelen, mutta kyselen toki esim. Ellalta mimmoinen Viki hänen mielestään oli sen päiväisessä ratsastuksessa :D

    VastaaPoista
  6. Ihan mielenkiinnosta utelen että minne ootte menossa CR-tunnille?

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, Käymme aina kerran viikossa maneesilla ja ajateltiin, että sinne voisi joku viikonloppu pyytää jonkun valmentamaan :) Tässä lähellä asuu muutama CR-ohjaaja ja ainakin itse olen ollut jo pitkään kiinnostunut Centered Ridingista, joten olisi todella kiva kokeilla.

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)