lauantai 7. tammikuuta 2012

It’s on and poppin’ and we ain’t stoppin’

Nyt on vihdoinkin lunta ja vanhan bloggerinkin laitoin takaisin, voisiko paremmin edes mennä! Paitsi että Fasu on hukannut sen toisen etukenkänsä.. Soitinpa sitten kengittäjälle ja hän lupasi huomen aamulla tulla nappasemaan toisestakin jalasta kengän. Huh, ehkä meidän huominen maneesireissu ei ole vielä evätty..? Pitää tosin katsoa vielä huomenna ennen lähtöä, että arkooko Fasu kavioitaan tmv. Siinä tapauksessa vain Helka lähtee maneesiin :)

Näitä olen jo pidempään harkinnut, kokemuksia..?
 
Menin tänään Fasulla pellolla ja kun kerrankin kuvaaja oli niin hyppäsin muutaman ojan ja rallittelin hetken pelloilla. Fasu ihan pääsi yllättämään, kun ei ole ennen tätä pukittanut ratsastessa kertaakaan! Tuossa kiihdyttäessä en ollut varautunut ollenkaan, tuli ihan yllätyksenä kun jätkä pukitti ja teki sen jälkeen vielä ihme loikan .. höpsö :') Pyörittiin kuitenkin pääosin ympyröillä ja tehtiin muutama laukanvaihtokin! Fasu meni yleisesti hyvin, ottaen huomioon ettei olla pystytty tekemään mitään "järkevää" kuin harvoin.








Erika meni laittamaan Helkaa valmiiksi ratsastusta varten sillä välin ku mie loppuverkkailin Fasua. Erika on ollut meillä koko viikonlopun, joten hän voipi kertoa miten Helka meni! ;D

Juu, eli mie ratsastin Helkalla pellolla satulan kanssa, ku sillä ei oltu pitkään aikaan menty satulalla. Menin isoa ympyrää ja taivuttelin Helkaa huolellisesti. Aluksi poni oli käynnissä ja ravissa vähän laiskempi, eikä se olisi millään halunnut keskittyä työn tekoon. Pari kertaa Helka teki muutamia pukkeja, mutta muuten meni nätisti. Laukassa punki aluksi sisään ja ulos vuorotellen, mut sitten Jennan opastuksella saatiin hyviä pätkiä! Lopuksi laukkojen jälkeen Helka meni ravissa ja käynnissä todella hyvin.


Oli jo niin pimeä, ettei kuvat enää onnistuneet :/





Hieno taivas oli!

Ja huomenna sitten luvassa maneesilta meitin estetreeneistä pientä koostetta! :)

9 kommenttia:

  1. ihana video peltoralleilusta :D odottelen koska päästäisiin kans hankeen reenailemaan!!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ostaa noi töppöset :) suosittelen :) itselläni on semmoset ja tosi hyvät on :)

    VastaaPoista
  3. Mimmulla oli Cavallon Sportit vuoden käytössä (blogista löytyykin kokemuksia) ja tosi paljon tykkäsin bootseista. Pysyy hyvin jalassa, kuluivat yllättävän vähän, kaikkiaan ylittivät kaikki odotukset. Myymässä noita nyt oon kun hepokin lähtee (?), tosin lienee Fasulle liian isot, kokoa 3 ja 4 (normi ratsukengän kokoihin verraten vastaa about 1 ja 2, Cavallon sivuilta löytyy ne mittataulukot)..

    VastaaPoista
  4. Janita, Kiitti! =) Toivottavasti pian!
    iidaonparas-, Kiva kuulla!
    krista, Juu mie huomasinkin, et Mimmulta löytyi semmoset! Mie katsoin (http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=610740) tuolta ja kun tänään mittasin niin Fasun etukavio oli joku 13,5cm. En sitten osaa sanoa paljonko on vuolun jälkeen eli varmaan 3...? Ajattelin ainakin aluksi hankkia vain eteen.

    VastaaPoista
  5. Mun noi 3:t on sen verran kuluneet, että ei taida nastoja enää saada kiinni, joten talvikäyttöön niistä ei enää ole. Mutta jos haluat sovittaa kokoa niin noi saa kyllä hakea :) Nuo Simplet ovat pyöreään kavioon sopivat, Sport on vähän kapeamman malliseen. Vainikan aitassa taitaa kaikki bootsit olla vähän halvempia kuin muualla: http://www.kengattomathevoset.fi/.

    VastaaPoista
  6. eks tuo silmälasipäinen enää hoida\ratsasta enää Helkalla kun tuolla ylhäällä on vain enää Helkan nimi

    VastaaPoista
  7. krista, Juu, nastat kyllä pitäisi saada kiinni. Voinhan minä kokoa tosin sovittaa :)
    Anonyymi, Elina joutui vähentämään koulun ja toisen harrastuksen takia.

    VastaaPoista
  8. moi, sut on haastettu :) lue haaste osoitteesta viivi-myworld.blogspot.com

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)