lauantai 16. heinäkuuta 2011

they say nothing lasts forever, so i'm living for today

Mentiin eilen noin tunti kentällä ilman satuloita Viksulla ja Faspella samaan aikaa, joten kummastakaan ei löydy kuvamatskua. Pääosin pyörittiin omissa pääty-ympyröissämme :D Alkutunnista tehtiin taasen väistöjä, sekä hiukan avo- ja sulkutaivutuksia käynnissä. Oikein huolelliset käyntiverkkailut tuli aineski! Fasu oli ihan mukava taasen, kunhan malttoi sitten keskittyä. Vähn ählämsähläm taas aluksi.. :') Väistöt ja taivutukset sujuivat aika hyvin, vaikka edelleenkin se vasen kierros on vähän ongelmallisempi kuin oikea. Mutta treeniä vaan lisää! Viki oli kuulemma kiva, toimi laukassa kuin unelma - kokosi tosi hyvin pyynnöstä, eikä kaahottanut yhtään. Ravityöskentelykin onnistui hyvin! :)

Vikin liikutuksen jälkeen Ella liikutti Helkan kentällä. Poni oli aika energinen aluksi, eikä olisi malttanut kuunnella Ellan apuja, mutta ylimääräisten höyryjen kadotessa alkoi kuuntelemaan ja pikkuhiljaa rentoutui. Helka oli kuulemma oikein mukava alkuvänkäämisten jälkeen! Nappasin Ellasta ja Helkasta muutaman kuvan kentältä.







Alettiin Ellan kanssa sitten väsäilemään tämän päivän (perjantain) esterataa, kun tarkotus oli tulla aika aikasemmin päivällä liikkuttamaan ponskit ennenkuin alkaa satamaan. Noh, suunnitelma meni vähän mönkään, mutta otinpa muutaman kuvan meijän upeista esteistä! Pitääpi jossain vaiheessa ostaa uusia puomia ja Ellan iskä tekee meille varmaan taas uusia tolppia joku kaunis päivä! Alkaa pikkuhiljaan tulemaan osa nykyisistä puomeista ja tolpista tiensä päähän. Mutta onneksi ei läheskään kaikki ;D Helka innostui kesken radan rakennuksen piehtaroimaan ja löydettiin sisiliskokin heinikosta!



pakollinen tilannekuva!





Tänään suunnitelmiin tuli siis muutoksia :/ Tarkoituksena oli mennä aamupäivällä/päivällä (?) hyppäämään pitkästä aikaa kunnolla, mutta sään puolesta se jäi vähän välistä. Lähdettiin sitten joskus iltapäivästä tallille kun ei enää satanut ja ajateltiin liikuttaa Viki ja Fasu pelloilla ilman satulaa. Sekä tietysti ottaa Helka mukaan paimennettavaksi!

Helka ei ollut tänään oikein yhteistyökykyinen paimennettavaksi - poni halusi vain syödä! No juoksi melkein tallin pihaan asti lopulta, että saisi syödä itsensä läskimmäksi kaikessa rauhassa. Juha oli onneksi pihalla ja piti ponivintiötä silmällä, ettei karannut vaan kukkapenkkeihin! (Haha, tästä tuli muuten mieleen, että aina kun Helka oli viime vuonna karkuteilla se juoksi kasvimaan kautta hakemaan itselleen sipulin suuhun... :D) Mentiin hetki pelloilla, kunnes käytiin katsomassa kentän kunto, joka itseasiassa yllätti meidät! Verkkailtiin Fasua ja Vikiä vielä hetki kentällä, jonka jälkeen mentiin rata muutamisen kerran sen aloituskorkeudella (max. 70cm?) Molemmat poneista hyppäsivät aika innokkaasti ja vaikka muutama erikoisestekin oli mukana niin kumpikaan ei edes pahemmin kytännyt! Lähdettiin sitten lähimaastoihin vielä hetkeksi ramboilemaan!


Helkalla on siis aina karsinakaverina jumppapallo! :')


Meillä on muuten tuossa "kulmauksessa" ilmoitustaulu, jossa on tosin tällä hetkellä vain kaikki tärkeimmät puhelinnumerot! .. mm. lähipizzeerian ;D

Ella lähtee huomenna perhetuttunsa (?) häihin eikä pääse tallille, joten mie hoidan huomisen iltatallin! Viki ja Helka ansaitsevat molemmat huomenna vapaapäivän :) Ehkä sunnuntaina sitten päästään hyppäämään kunnolla tuota rataa ja saadaan kuviakin ;D

ps. ehkä ensi viikolla kiva uutinen teille! ;D

2 kommenttia:

  1. toi 'valmistaudu pysähdykseen' este oli kyl nauramisen arvone :::D

    VastaaPoista
  2. Haha, joo-o! :D Kävin viime vuonna hakemassa iskän vanhalta työpaikalta kasan liikennemerkkejä ja pari jättitötsääkin tarttui mukaan! ;D

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)