keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

I don't wanna live a day without you

Mie olin maanantain koko päivän Stadissa, joten Henni ja Ella liikuttivat ponskit. Päivä oli kuulemma ollut tosi hiostava - Ella meni hetken Viksulla pellolla, kunnes totesi, että siellä on liian kuuma mennä ja lähtivät sitten uittamaan Fasua ja Vikiä. Laukkasivat uittopaikalle mentäessä ja kävelivät takaisin, koska molemmilla oli kylmä.. :D Fasu oli kuulemma vähän mursu ja pomppikin kun mikäkin kaniini. Mutta lopulta ui tosi nätisti, niinkuin Viki! Laittelen alle pari Ellan sendimää kuvaa, ratsastuskuva on videolta, siksi laatu vähän kökkö.



Eilen mentiin aluksi hetki pellolla käynti- ja ravityöskentelyä. Aikaisemmin päivällä oli satanut ja ukkostanut, joten kenttä oli käyttökelvoton ja pelto oli vähän liian liukas laukkaamiseen. Fasu oli aluksi vähän jäykkä, mutta kun taivuttelin sitä alkoi poika pikkuhiljaa vetreytymään ja taipumaan. Lähdettiin läheisille hiekkateille tekemään hallittua mäkitreeniä pääosin ravissa. Palkinnoksi ponit pääsivät avaamaan hanojaan yhteen ylämäkeen pariin otteeseen pidemmällä ohjalla. Kyllä lähti! :D Ella ja Helka juoksivat muutaman kerran meijän tallin edessä olevan hiekkatien edestakaisin.. Helppo päivä ponille!


kieli ♥

Tänään ramboilimme taas Ellan ja Viksun kanssa lähimaastoissa, tosin tällä kertaa satuloiden kanssa. Mentiin lopuksi hyppäämään myös pari kertaa meijän maastoesteet. Juha päästi Helkan vapaaksi pelloille ja paimenneltiin Vikin ja Fasun kanssa sitä selästä käsin! Aluksi poni tosin veti ihan pörheänä omia rundejaan ja seuraili Vikiä ja Fasua. Helkaa vähän kieltämättä ärsytti kun paimenneltiin sitä ympäri peltoja, vaikka toinen olisi halunnut syödä!

Sunnuntainen kavalettitehtävä! Unohdin laittaa kuvan :')





Lukekaa videon info! ^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)