keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

go little bad girls and boy!

Ihan ensiksi tämmöin pakollinen valitus.. ♥

Kävinpä tänään Kouvolan Hevostarvikkeessa ostamassa uudet saappaanvarret, koska edelliset hajosivat jo parin kuukauden käytön jälkeen.. Luulis nyt kauemmin kestävän ku pari kuukautta, eikä oo ollu ees joka päivä jalassa! Ei viittis joka toinen/kolmas kuukausi alkaa 80€ tuhlaamaan aina uusiin saappaanvarsiin... No sieltä sanottiin, että tuuppa niitten saappaanvarsien + kuitin kanssa ni ne lähettää ne valmistajalle, mutta tuskinpa sieltäkään mitään korvauksia saa. Argh! Oisin keskiny sillekin rahalle paljon muuta käyttöä :/

Ja mie en saa mein blogiin toimintoja tuonne postauksen alle :< Niitä "luettu, tykkää" yms. jutskia, vaik kaiken järjen mukaan sen pitäisi toimia! Huoh.

Anyway. Oltiin vähän kahden vaiheilla irtohypytettäisiinkö huomenna vai tänään, kun Fasu tai Vikikään ei ole pitkään aikaan päässyt irtohyppäilemään. Juha oli tosin eilen illalla sopivasti lanannut kentän ja täksi päiväksi oli luvattu sadetta, joten ei viititty ottaa sitä riskiä, että kenttä uisi huomenna, jos sataisi paljon. Joten päätettiin hypyttää ponskit tänään! :')

Tehtävänä oli kaikille aluksi innari - 2 laukkaa - este. Helkalle tosin 3 laukkaa :D Otettiin lopulta toinen este Fasulle innarista pois, kun esteet nousivat.

Ensiksi otettiin Helka, jonka kanssa oli pieniä ongelmia välillä. Ensimmäisen kerran kun Ella päästi ponin kujaan poni teki silmänräpäyksessä u-käännöksen ja syöksyi Ellan ohi kentän aidoista läpi.. Ei tosin yhtään yllätytty tästä toiminnasta. Antoi kumminkin tosi nätisti kiinni, jopa juoksi vastaan! (ainakun Ella haki ponin) Yritti muutaman kerran vielä samaa temppua, mutta Ellan nopeat refleksit pelastivat tilanteen ja poni tajusi (ainakin hetken...) ettei pääse noin vain livahkaan. Kujan päässä oli kumminkin iiiiso ämpärillinen herkkuja, joten lopulta Helka hyppäsikin tosi nätisti, kun tajusi koko jutun idean! Pidettiin esteet matalina ja nostettiin vain kerran (isoin este oli 70cm), sekä totuteltiin tänään vain irtona kujassa hyppäämiseen. Vieläkun tuo ponin vintiö pysyisi aidoissa niin hyvä tulisi!Sitten olikin yli-innokkaan Fasu-pojan vuoro! Aloitettiin ihan pikkuesteistä, joille suurinpiirtein Fasu vaan nauroi.. :D Nostettiin pikkuhiljaa muutaman hyvän hypyn jälkeen ja jokaisesta hypystä poika sai herkkuja! Jäi nätisti aina miusta metrin päähän odottamaan palkkiota, eikä tunkenut syliin. Poika ei millään olisi malttanut odottaa, että Ella päästäisi irti, jotta hän pääsisi taas hyppäämään! Lievää viemisen makua tosin olikin (=lue Ella roikkui välillä perässä) ja Fasu kuumuikin aika kiitettävästi pelkästä irtohyppäilystä - hupsu poika! :')Muutaman kerran okserin takapuomi tippui alas, kun herra sai huonon ponnistuspaikan ekalle esteelle ja jäi liian kauas okserista tai muuten sekosi askelissa. Korkeimmillaan Fasu hyppäsikin huimat 130cm! Ensimmäisellä kerralla tuli tosin takapuomi alas, kun ekalle esteelle poika venyi, jonka seurauksena Fasu jäi okserista vähän turhan kauas. Mutta ei kyllä epäröinnyt kertaakaan - on se vaan niin upea poika :') Laskettiin parin onnistuneen hypyn jälkeen estettä pikkuhiljaa pienemmäksi. Fasu ois kyllä jaksanut varmasti hypätä, vaikka maailmantappiin asti, muttei liikaa makeaa mahan täydeltä .. vai mitä? ;D

115 cm !

Tulevasta Fasu-videosta näette sitten isommat hypyt! :')

Viimeiseksi, muttei vähäisemmäksi oli Vikin vuoro! Samalla tavalla lähdettiin kuin Fasun kanssa - eli aloitettiin pikkuesteistä ja nostettiin pikkuhiljaa hyvien hyppyjen jälkeen. Vikikin hyppäsi innokkaasti - välillä oli tosin neidin jalat solmussa, jonka seurauksena tuli aluksi muutama kielto pikkuokserille, mutta pikkuhiljaa, kun neiti alkoi lämpenemään sujui hyppääminenkin paljon paremmin ja korkeimmillaan Viki hyppäsikin 120 cm. Oikein tyytyväisiä oltiin neitiin! Heitettiin sitten okserista takapuomi pois ja hypytettiin neitiä vielä hetki molempiin suuntiin ja lopuksi laitettiin kaikki esteet miniristikoiksi :')115 cm !

120 cm !
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)