lauantai 16. heinäkuuta 2011

I always know that you make me smile

Elikkäs! Mie olin tänään piiiitkästä aikaa yksin tallilla ja hoidin siis iltatallin ku Elina on mökillään ja Ella on edelleenkin siellä häissä :D

Menin tallille joskus puoli kolmen jälkeen ja lähdettiin heti Juhan kanssa hakemaan trailerilla pikkupaaleja läheiseltä tallilta. Kolmisenkymmentä kappaletta tuli mukaan - siinä on taas hetkeksi syötävää kaikille kolmelle! Ja oli jo tämän vuotisia heiniä ;D Hyvin kelpas!




Purattuani heinäkuorman hain Fasun sisälle varustettavaksi, jolla aikaa Juha vei Vikin ja Helkan laitsalle syöpöttelemään. Viritin kameran jalustaan ja otin muutaman harjausvideon. Fasua laittaessa muistin vanhat Showmaster-kamat, jotka sitten pojulle pistin!

Alkuverkkasin tapani mukaan taas aluksi eteen-alas, jonka jälkeen tein puolipitkällä ohjalla muutaman ympyrän ja aloin työstämään käyntiä. Fasulla oli aluksi hiukan omia mielipiteitä, mm. kaverit viereisellä laitsalla oli aika kiinnostavia, eikä varsinkaan koulutuuppiminen oikein innostanut kun Viki ja Helka mättää parinkymmenen metrin päässä! Tein paljon kaarevia uria, voltteja, ympyröitä, sekä käyntiväistöjä molempiin suuntiin herätellen Fasun keskittymistä. Sitten lähdin tekemään suurta kahdeksikkoa ravissa keventäen. Huolelliset asetukset ja suoristukset. Ja pojan oli melkein pakko keskittyä!

Sen jälkeen otin tuntumalla harjoitusravia molempiin suuntiin, jonka jälkeen aloitin laukkatyöskentelyn. Fasu oli laukassa tänään aikaste kiva! Asettui aika hyvin, eikä pahemmin punkenut minnekkään. Laukkatyöskentelyn jälkeen hetki käyntityöskentelyä, jolloin saimme monta kivaa ja vähemmän kivaa kaveria (= lue ötököitä) Ja Fasu keskittyi lähinnä pään ravistelemiseen ja ryntäiden pureskeluun :D En viitsinyt kiusata pojua enempää ja hyvän pätkän jälkeen aloitimme taas ravityöskentelyn. Tein ravissa molempiin suuntiin paljon erikokoisia ympyröitä ja muutamia ravi-käynti-ravi siirtymisiä. Laukkatyöskentelyn jälkeen Fasu oli mukavan rento ja kuunteli ravissa hyvin! Mitä turhaa jäädä koko loppupäiväksi pyörittämään poikaa ympyröille, kun tuli monta hyvää hetkeä molempiin suuntiin annoin Fasun venyttää kaulaansa ja verkkailin eteen-alas.



Uskalsinpas laittaa! :') Tiedän, että meillä on vielä paljon paljon tehtävää, mutta alan pikkuhiljaa vasta tutustua poniin emmekä ole vielä päässeet valmennuksiin/tunneille asti, joka korjaantuu kyllä lähiaikoina! Laittelen tähän loppuun vielä muutaman kuvan Helkasta ja Vikistä kun Juha harjaili niitä sillä välin ku mie putsasin molempien boxit! :)

Unohdin laittaa vielä sen, että miun kamera sekoili jotain. Mm. tallennetuissa videoissa oli pari vain 3 sekunnin mittaista videota, eikä kaikki ollut edes tallentunut :/ Kun selästä käsin kameraa jalustan kanssa vielä räpelsin ni voi olla ihan oma moka! Eipä ollut esim. käyntivideoita mukana. Noh, Ella kuvaa meitä paremmin joku päivä! :)



2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)