perjantai 22. heinäkuuta 2011

Elina is back in business!

Tosiaan Elina saapui tänään mökiltä ja on taas mukana kuvioissa! ;D


ja enää 20 päivää lomaa!?

Ja lupailin teille kivoja uutisia joskus viikko sitten, jotka itseasiassa tulivat Elinallekin yllätyksenä! Tosiaan väkerrettiin Ellan kanssa viime viikolla meijän lähimaastoihin maastoesterata ja pari tuntia sitä tulikin tehtyä. Tällä hetkellä on kumminkin aika minimaalinen, vaikka sisältääkin yht. 10 estettä. Pääosin suhteutettuja/sarjoja, vaan 3 yksittäisestettä :D Korkeuksista en osaa kyllä yhtään sanoa, ei kuitenkaan ole mitään isoja - taitaa kaikki olla alle sen 70 cm. Yhdessä tosin säädettävät tolpat, muttei se olekkaan mikään varsinainen maastoeste. Normaali este liikennemerkkien kera ylämäkeen (tai ala) ;D

Ella ja Elina menivät aikaisemmin tallille laittamaan Helkaa ja Vikiä kuntoon, sekä alkuverkkailemaan. Miulla oli eilen nimpparit enkä heti päässyt lähtemään :D Otin muutaman kuvan ja videon molemmista, jonka jälkeen Ella ja Elina lähtivät samaiseen paikkaan vähän päästelemään, jossa eilen oltiin Vikin ja Fasun kanssa. Helka oli Elinan mukaan kiva ja enää ei ollut lainkaan ongelmia hiekkakuopan kanssa, joka oli ennen kauuuuhea ongelma!

Mie menin laittamaan sitten Fasua kuntoon ja ajattelin tänään mennä aika kevyesti. Lähdettiinkin sitten ilman satulaa aluksi vähän maastoilemaan. Poika oli aluksi aika töttöröö - kavereitakaan ei ollut mukana! Pistin sitten Fasun hetkeksi töihin. Teimme vähän avo- ja sulkutaivutuksia, sekä väistöjä. Kieltämättä herraa kyllä vähän ärsytti! Ravailin läheisen hiekkatien (kulkee meillä nimellä "lumenkaatopaikan -tie", koska sen varrella on lumenkaatopaikka.. :D) puoleen väliin, josta käännyin alas ja laukkasin siellä olevan hiekkatien päähän. Sitten käännyin ympäri ja laukattiin takaisin päin, mutta hidastin puolessa välin ja käännyin pienelle polulle, joka oikaisi takaisin lumenkaatopaikan -tielle :D

Eikös ookkin söpö poseeraus! :') Fasu ainaki edustaa ♥

Kiipeilin maastossa muutaman mäen, jonka jälkeen lähdin vielä hetkeksi pellolle tuuppailemaan. Poika oli kieltämättä aika kiva! Aluksi pieniä keskittymisongelmia mm. kun tallin pihassa käveliä ihmisiä.. :D Mutta otin Fasun kuulolle kahdeksikolla, jonka jälkeen poika meni aika kivasti! En mennyt kauhean kauaa tai rankasti, kun pellolle porotti aurinko aika kuumasti. Ja Ella nappasi meistä muutaman laukkakuvan molempiin suuntiin, kun oli Elinan kanssa matkalla kentälle hyppimään jalkasin esteitä ja kai korjaamaan ne pois..? :D Menin hetken tuntumalla ravia laukkatyöskentelyn jälkeen ja Fasu tuntui mukavan rennolta! Meillä oli tosin miljoona kaveria ravityöskentelyssä mukana, jotka hiukan häiritsi molempia :/ Verkkailin lopulta eteen-alas ja poju pääsi viileään suihkuun viilentymään! Kyllä tykkäs :')Raukan putsi oli vähän kääntynyt!

Miun ilmeet oli turhan hienoja teille.. :D


Sillä välin ku putsailin Fasun karsinaa Ella ja Elina olivat pellolla haravoimassa Juhan niittämiä heiniä kasoiksi, jotka käytiin sitten myöhemmin Juhan kanssa traktorilla ja peräkärryllä hakemassa ;D Ella nappasi muutaman hyvän todisteenkin!


.. ja sillä oli housut :D

Tallikissa Topi!

Ja Elinasta & Helkasta vielä loppuun hiekkakuopalta otettu video! ;D Vähän hyytyi :')


3 kommenttia:

 1. Hyvä otsikko ;)) Oikein meni hiihihihhiih

  VastaaPoista
 2. Sillä oli housut :DD Hei noi esteet on tosi hienoja,meijän on ihan kamalai räpellyksiä(:

  VastaaPoista
 3. Paukku, hehez eikös ;)) Niin meni! =) (kai?)
  katskuu, Joo, oli pakko laittaa.. :D Ja kiitti! Pitäisi joku päivä kuvailla vähän tarkemmin niitä :') Me ei tosin tarvita hirveen kummoisia esteitä tuohon omiin maastoihin, kun läheisellä ratsastuskoululla on oma kunnon maastorata, johon menemmekin joku päivä! =)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)