torstai 21. heinäkuuta 2011

kaks höyrypäätä ♥

Haha - niin osuva otsikko tälle päivälle !

Käytiin tänään Ellan kanssa Kouvolan Hevostarvikkeessa ennen tallille lähtöä. Mie ostin Mountain Horsen Rickmond-saappaat, jotka olivat puoleen hintaan. Ei jäänyt kuin 155€ hinnaksi niille, joten ei ollenkaan paha! Ella osti sinisen pienen söpön pallon, joka tulee tod. näköisesti Fasun karsinakaveriksi ja muutenkin hevosille leikkipalloksi & jalustimiin kumilenkit. Vein tänään ne miun rikki menneet saappaanvarret sinne ja katsotaan, josko niistä saisi jopa jotain hyvitystä...?

Uudet saappaat ♥ & kärpänen

Palloiltiin tänään hetki Vikin ja Fasun kanssa tallin käytävällä ennen lenkille lähtöä :D Fasu näki vasta tänään yli 3kk olonsa jälkeen Helkan karsinakaverin - jumppapallon! Järkytys olikin aluksi aika suuri.. :D Pienen siedättymisen jälkeen Fasukin uskaltautui vähän liikuttelemaan palloa. Viki nyt onkin sitten vähän kokeneempi palloilija - osaa pyynnöstä koskettaa palloa etusellaan. Tai itseasiassa melkein mitä vaan kohdetta, jos pyytää :D"koske"

Lähdettiin pienen palloilutuokion jälkeen maastoilemaan Vikillä ja Fasulla satuloiden kera. Molemmilla oli pikkasen ylimääräistä energiaa eilisen irtohypytyksen jäljiltä, joka oli loppujen lopuksi aika kevyt päivä. Lähistöllä menee aika paljon hyviä hiekkateitä ja suunnistimme tänään erään pururadan kupeessa oleville hiekkateille!

Molemmat ponskeista olisivat halunneet vaan mennä ihan täyttä! Voi hupsuja höyrypäitä! :') Innokkaan Fasun pitäminen ravilla oli vähän vaikeaa, varsinkin kun vähintään yhtä innokas Viki tulee rinnalle ja painaa innostuksissaan vielä ohi! No pääsiväthän nuo kaksi lopulta sitten vähän kisaamaankin. Siellä oli muutama tosi hyvä laukkasuora, joissa pääsi kiitämään kovaakin vauhtia ja vähä kisaamaankin! Toinen oli melko suora aika pitkä pätkä ja toisessa suorassa oli aluksi pieni loiva ylämäki, jonka jälkeen vähän jyrkempi ja pidempi mäki. Joten tuli harrastettua myös vähän ylämäki- ja alamäkitreeniä ;D

Viki jopa pääsi ravissa kovempaa kuin Faspe laukassa, mutta sama homma oli kyllä laukassakin :D Kyllä Fasultakin aika kiva ravi irtosi, kunhan sain sille ensin sen ravivaiheen päälle! Ja jarrut olivat tänään vähän ... ja vähän enemmänkin kadoksissa. Molemmat olivat ihan höyrypäitä ja hyvä, että pysyivät nahkoissaan! Vikillä oli ehkä enemmän itsehillintäongelmia, muutaman kerran keulasikin kuumuessaan niin paljon.Vikin tyylinäyte raviradalta ! Joskus viimevuoden syksyltä.

Kävelimme sitten lopulta kotia kohti ja Ella vei Viksun suoraan talliin ja lähti pesemään neidin viileällä vedellä. Mie menin hetkeksi ponien tarhaan ottamaan Fasun kuulolle ja vähän taivuttelemaan sitä. Mukavan kuuma poni oli aluksi! Mutta sitten se pikkuhiljaa rauhottui, rentoutui ja kävi kuuntelemaan tosi hyvin. Eikä ollut taipumisenkaan suhteen mitään ongelmia! Fasu oli nopean tuuppimisen perusteella tosi kiva. Verkkailinkin sen aika pian eteen-alas - turha pyöritellä ympyröillä kun meni niin hyvin ja oli muutenkin poika jo aika läähpuuh :') Poju pääsikin sitten viilentävään suihkuun!

Ella tuupiskeli Helkan tänään lähimaastossa ilman satulaa. Hyvä oppia ponin keskittymään kunnolla jossain muuallakin kun kotikentällä tai pelloilla! Ja kiipeili muutaman loivan mäenkin. Mie putsasin tylsyyksissäni Fasun karsinaa reilu puolituntia, seuloin ihan kunnolla läpi ja toin 3 kottikärryllistä uutta purua pojulle ♥ No olihan se aika sikolättikin, vaikka vasta sinne purua toin.. :D No nyt se on taas mukavan pehmeä ja niin puhdas et miekin voisin nukkua siellä ;D

Putipuhdas mökki! :')

Vikin uusi kisahuopa!


HOX! Kaikki vastaa kyselyyn, joka löytyy oik. sivupalkista! ;D

Ja tsekatkaa myytävät tavarat meijän huuto.netistä, linkki oik. sivupalkin linkkilistalla!

2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)