maanantai 11. heinäkuuta 2011

tervehdys lukijat!


Lähdettiin äkkilähdöllä keskiviikkona heti tallin jälkeen Ellan mökille ja pääsin vasta perjantaina kotio ja viikonloppuna en ehtinyt juurikaan koneelle. Mutta hyvä asia tässä on, että on aika hyvää kuvasatoa luvassa!

Tiistaina käytiin Ellan kanssa vähän shoppailemassa, tässä Fasulle ostettua!

Ostin Fasulle Kouvolan Hevostarvikkeesta Lamicell'n riimut, Horse Guardin putsit, kolmipalan ja melassin makuisen makunuolukiven, jonka poika tosin veti yön aikana... :D Tuli yhteensä maksamaan vähän päälle 60€. Riimut tulee käyttöön vasta talvella, oli tosin jo pakko ostaa, kun niitä olen jo jonkun aikaa katsellut! Mutta sointuu hyvin ulkotoppiksen kanssa ;D Tiistaina kouluiltiin ilman satuloita kentällä, en kyllä yhtään muista mitään muuta.

Keskiviikkona hyppäiltiin Viksun ja Faspen kanssa ilman satuloita meijän kentällä. Ja Henni oli  kuvailemassa meitä, jolle taasen suuri kiitos! Helka oli mukana kentällä, tosin vapaana ja äkkiäkös se siitä karkasikin kentän viereen syömään.. Mutta ei sillä perjaatteessa mitään väliä ollut - arvattavissa oli, että poni katoaisi hetkenä millä hyvänsä!

Helka ja sen uudet neonvihreät (tmv?) riimut!

Fasu oli tosi kiva - ponikun hyppää aina yhtä innokkaasti ♥ :') Ja teki taas omanlaisensa söpöt "sekoamiset" esteen jälkeen. Korkeimmillaan hypättiin 110 cm ja olinkin tosi tosi ylpeä pojasta! Ja Viki oli Ellan mukaan kuulemma vähän mursu tai ehkä vähän enemmänkin :D Laskettiin sitten este 80 cm, sidottiin ohjat ja hyppäiltiin vielä ilman käsiä. Henni tuli sitten ottamaan muutaman hypyn Fasulla, jonka jälkeen hetken tuupsi ympyrällä. Hyppäsi sitten yli puolen vuoden hyppytauon jälkeen metriä pojulla, eli aika hyvin!

Viksun uudet estesuitset! =)

Henni & Fasu - 100 cm :')

lopputuupstuups

Torstai ja perjantai kouluiltiin satuloiden kanssa kentällä. Fasu oli aika duracell-pupu, mutta oikein mukava sen jälkeen kun vähän rauhoittui ja kävi kuuntelemaan. Tehtiin kumpanakin päivinä väistöjä molempien hevosten kanssa ja mie myös avoa ja sulkua. Vasen kierros oli vähän hankalempi, joka tosin johtuu vaan miusta. Mutta treeniä treeniä ja valmennusta kehiin :') Ella kiinnitti paljon huomiota siirtymisiin ja rentoon muotoon.

Sitten muutama mökki(maisema)kuva tuolta ajalta !

vesitrampoliini ♥

maisemakuvaa veneen kyydistä!


pysähdyttiin veneen kanssa Hillosensalmessa ostamassa jätskit!

katiskasta löytyi tämmönen otus ;o

pommi!

Lauantaina ja sunnuntaina mentiin Vikillä ja Fasulla myöskin kentällä. Käytiin lauantaina väkertämässä puomitehtävä kentällä, joka sisälsi 4 puomia keskiympyrällä ja 2 puomia pääty-ympyröillä. Sunnuntaina mentiin sitten samaa tehtävää, mutta kavaletteina. Mentiin lauantaina satuloilla ja sunnuntaina sitten ilman satuloita. Aluksi käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi tietysti laukassa. Tehtävästä kuoriutuikin aika mielenkiintoinen laukanvaihto-tehtävä, eli joka toisella puomilla siis vaihto. Aluksi oli vähän räpellystä, varsinkin kun molemmat kuumakallet vähän kuumuivat eikä Fasun peppu ehtinyt aina mukaan vaihtoihin.

Loppua kohti homma alkoi hyvin skulaamaan ja siihen olikin hyvä sitten lopetella! Päästeltiin hetki lauantaina vielä pelloilla molemmilta virtoja ulos, jonka jälkeen loppuverkkailtiin kentällä. Sunnuntaina siirryttiin loppuverkkailemaan sitten meijän "sänkkärille" - vaihtelu virkistää, vai mitä? :') Molemmat ponskeista oli melkein kuin uitettuja talliin mentäessä, joten ansaitsivat todellakin kylmän suihkun!


^Mie laitan yleensä nutturan liikutuksen jälkeen Fasulle. Paljon kivempi ku otsa tuulettuu!


Elinalla oli sunnuntaina synttärit, joten onnea vielä bloginkin kautta! Helka on nyt Ellan liikutuksessa taasen jonkin aikaa kun Elina on parisen viikkoa mökillään. Helkalla olikin juuri pari vapaapäivää, jonka takia poni oli aivan yli-energinen ja Ella tulikin sunnuntaina muutaman kerran alas kun Helka-possu sikaili! Ihan järjettömän shown pisti pystyyn pikkuasioista, neitillä kun on niin hirveästi omia mielipiteitä ja iso ego :D Lopulta poni väsähti temppujensa jälkeen ja Ella siirtyi pellolta kentälle tekemään puomitehtävää ponin kanssa. Joutuipahan hetkeksi Helka kunnolla keskittymään! Mutta Helka oli kuulemma lopulta tosi mukava. No tietää ainakin, ettei pidä enää Helkalle pahemmin vapaapäiviä!... videosta :D

Videoita mie säästelen ihan kunnon videoita varten ja tää nettikin on sen verran hidas etten jaksa käydä tappelemaan. Ja ei saada vaihdettua meijän nettiliittymää ku siitä on vasta tehty sopimukset :/ Miul on herätyskin alle 4 tunnin päästä ku lähden Linnanmäelle, mutta Ella ja Henni liikuttelevat Fasu-pojun tänään! Ja video/kuvamatskua varmasti tältä päivältä sitten luvassa! ;D
Poni väsähti! Jumppapallo tyynynä :')

3 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)