maanantai 27. helmikuuta 2012

pomppuponi ja kiimakiukku

Tänään tosiaan hypittiin Vikillä ja Fasulla omalla kentällä. Saatiin Elinan kamera lainaan, joten tältä päivältä on videoiden lisäksi myös kuvia! Erika otti miun kameralla videoita ja Ella otti kuvia Elinan kameralla :) Lähdettiin Fasun kanssa kohti kenttää joskus puoli 4 aikoihin.



Alkuverkkailin siinä rauhassa samalla kun Erika ja Ella väsäsi meille estetehtävää. Kolmoissarja ei olisi mahtunut meidän kentälle, kun kenttää on vähän typistetty (Juha aurannut lumia toiseen päähän) Mentiin sitten niin, että ekaksi oli innari, jonka jälkeen yksi laukka ja okseri. Fasu oli tänään kiva, vaikka mie muutaman kerran säädinkin siellä ja miun takia tuli muutaman kerran puomi alas. Fasu hyppäsi kuitenkin hyvin ja kivalla energialla, eikä empinyt yhtään isommallekaan esteelle, hieno poju ♥ Mitattiin lopuksi okseri ja se olikin reilu 120cm. Sen jälkeen laskettiin okseria rutkasti ja mie tulin muutaman hypyn, jonka jälkeen Erika ja Ella menivät tehtävän muutaman kerran. Hyppäsin Erikan jälkeen vielä pari kertaa myös toiseen suuntaan. Loppuverkkailin sitten Fasun hyvin ja menin vielä kävelemään loppukäynnit maastoon, jossa oli Fasun mielestä paljon kaikkea pelottavaa... :D



Istunta menee tän uuden penkin kans hassusti.. :D









Sitten olikin Vikin ja Ellan vuoro. Kellokin oli jo melkein puoli kuusi, kun lähdin kameran kanssa kentälle. Ella olikin jo Viksun alkuverkkaillut ja alkoivat sitten hyppäilemään. Viki oli hirveän varovainen alusta saakka jalkojensa kanssa ja kentän ympäri menevät urat olivat huonossa kunnossa, sekä liukkaat, eikä niitä voinut pahemmin käyttää. Ensimmäiselle esteellekään ei pystynyt ennen uraa oikaisemaan, joten kulma piti mennä erittäin rauhassa. Vikin laukkakaan ei päässyt siinä hyvin pyörimään, eikä tamma tykännyt lisäksi pohjasta yhtään. Kerran tuli innari väliin yllättävä kieltokin, jonka seurauksena Ella tippui (ao. videossa) Sen jälkeen Ella tuli muutaman kerran onnistuneesti tehtävän ja hyppäsi lopuksi okserin yksittäisenä muutaman kerran. Ei ollut järkeä hypyyttää enempää, siihen palataan sitten joku muu päivä, joten päästettiinkin Viki hetkeksi spurttailemaan kentälle! :)





Vikillä on tosiaan taas kiimat ja oli Juhan mukaan jo aamulla ollut super hankala ja oikea äkäpussi. Ella kuitenkin hyppäsi pari viikkoa sitten Vikillä ilman ongelmia 85-95cm rataa, eikä tämän päivän estekorkeus ollut mitenkään suuri.






Kuvista ei tullut enää mitenkään hyvälaatuisia :/



Huomisesta tulossa videokoostetta, jos Ella käy pitkästä aikaa ratsastamassa läheisen yksityistallin yhdellä ponilla :D Keskiviikkona tulossa ainakin postaus videon kera, kun ollaan Ellan kanssa menossa hyppäämään muutamalla ponilla. Siitä sitten myöhemmin lisää! ;D

6 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)