perjantai 3. helmikuuta 2012

pakkaspäivien menoa

Tällä kertaa kuva/videopainoitteinen postaus kahden päivän ajalta! Fasu on tänään rokotettu ja raspattu, joten sen kanssa palaillaan takaisin hommiin sitten ensi viikon alussa. Keskiviikkona onkin sitten taas CR-valmennus miulla ja Ellalla :)

Ja klikkaamalla siis saa isommaksi!









Vaihe 1.. Päätön Viki :D

Vaihe 2 :D


Voi ei mikä kuva... :D













Eilinen maisema! Kello oli jo puoli viisi.

Helkaa ei juoksukuvissa pahemmin näkynyt, kun se oli taas (ylläri) todellinen laiskiainen eikä jaksanut liikkua mihinkään, kuin muutaman kerran.. Sitä saa muuten olla koko ajan patistamassa ja Helka hakeutuu aina mahdollisimman kauan, ettei joutuisi liikkumaan.. :D

Tästä päivästä muutama kuva (videossa muutama klippi)


Fasun korva.. :D





Laitettiin tallista löytyneitä pehmusteita :D



Helkan erittäin tyttömäinen parta.. Oiskohan jo sakset mitään?

Ja pikkuvideo kooste tältä ja eiliseltä päivältä!



Laitan tähän vielä viime toukokuulta Ellasta ja Vikistä videon :)



Niin ja tiedetään ettei Ellalla ole kypärää näissä uusissa klipeissä. Se on hänen ihan oma valintansa ja omapahan on päänsä, ei kiitos siis valituksia siitä!

Niin ja ollaan ehkä menossa tämän kuun lopussa estekisoihin. Matka tulee olemaan kuitenkin pisin mitä Fasu on meillä ollessaan kulkenut ja pitää katsoa miten herra osaa käyttäytyä kopissa. Lyhyet matkan (~10min) ovat sujuneet aika hyvin, viimeeksi tosin herra kolusi paljon verrattuna sitä edellisiin matkoihin. Tosi oli silloin ekaa kertaa Helkan kanssa, eikä Viki ollut kopissa Fasua paimentamassa. Onhan meillä tässä 3vk aikaa treenailla.

8 kommenttia:

  1. mistämistämistä toi fasun loimi on ostettu? :D ihana!

    VastaaPoista
  2. Missä tallilla kisat pidetään, onko kisakutsua jossain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari Merilän tallilla. En ole vielä törmännyt kisakutsuun ainakaan netissä.

      Poista
  3. Ahaa, eli et puhunutkaan noista Kotkan Kilparatsastajien kisoista! Onko niistä mitään tietoa, tai siis ootko kuullut niistä keltä?

    Mun vuokraponin omistaja tuntee Sarin, ollaan käyty siellä valkoissa niin ollaan myös kisaamaan lähössä. (: Lähteekö Helkakin messiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne Kotkan Kilparatsastajien järjestämät :D Kaveri kertoi, kun niitten tallin ilmoitustaululla oli kisakutsu. Tuskin Helka tulossa, kun vain 2 hevosta mahtuu messiin ja Juha ei lähde ajelemaan ees takaisin.

      Poista
  4. eikä jennaaaaa sain illan naurut tosta videosta XDDD mua nauratti jo pikkasen se ku fasu ja viki juoksee ku päättömät kanat ja helka vaa seisoo ja kattoo sillee 'o.O' mut sit repesin kyllä pahemman kerra ku sinä ? oot tossa pulkan kyydissä ja sitte ku tossa on toi hyppyri ja sitte se pulkka lentää sillee 'fiuuu' XDDDD tuokko liimaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Joo Helka ei yllätys liikauta evääkään! Ja mie olin joo siinä pulkan kyydissä - tuntu kyllä tänään että eilen oli hurjat pulkkailut.. :D Siinä lens kyl yllättävän hyvin monta metriikin, varsinki ku Viki anto aina kivat vauhdit.

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)