keskiviikko 22. helmikuuta 2012

kevättä kohti!

Edellinen päivitys torstaina, joten palautellaas blogi ajantasalle! Sain kamerani Elinalta vasta lauantai illalla, joten viikonlopun kuvailut jäivät :/ Sunnuntaina mentiin sen verran myöhään tallille, ettei olisi pystynyt enää edes kuvailemaan. Maanantaina kävi kengittäjä vuolemassa kaikkien kaviot ja kehui oikein kuinka asiallisia Viki, Helka ja Fasu oli! Vikille ja Fasulle ollaan muuten ostamassa töppöset kevään mittaan, eipähän tarvitse sitten kengitellä :)


Miulla on ihan superhuono muisti, tekee tiukkaa muistaa mitä ollaan aikaisempina päivinä tehty.. (dementiako?) Vikillä oli kuitenkin kenkänsä takia vapaata maanantaihin asti.

Maanantain muutama ostos miulle & Fasulle:

Tämmöinen mutta tummanvihreänä :D

KL toppaliivi ♥ Oli muuten  -30% !

Perjantaina kouluiltiin ilman satuloita Erikan kanssa omalla kentällä Helkan ja Fasun kanssa. Mentiin Ellan kanssa jonkin aikaa aluksi tandemissa Fasulla, joka ei tuttuun tapaan tuumannut asiasta mitään :D Lauantaina juoksutettiin Fasu sivuohjien kanssa, alku- ja loppuverkat tietysti ilman. Sen jälkeen poju pääsi Helkan kanssa vielä tarhaan itsenäisesti spurttailemaan - molemmat olivat ihan innoissaan! Vähän vaihtoehtoista liikuntaa ;D Sunnuntaina mentiin Fasulla ja Helkalla ilman satuloita pääosin hangessa tehokkaasti reilu puolisen tuntia. Maanantaina mentiin taasen ilman satuloita, Helkalla oli vapaa ja liikutettiin Ellan kanssa Viki ja Fasu. Mentiin aluksi jonkin aikaa hangessa, jonka jälkeen siirryttiin kentälle.

Eilen mentiin piiitkästä aikaa innareita Erikan ja Ellan kanssa. Väli oli aluksi Helkalle juuri täydellinen, joten Fasu ja Viki saivat tulla aika kootusti sisään tehtävään. Käytiin hetken päästä muokkaamassa tehtävää niin, että Helka joutui vähän venymään. Hyvin poni kuitenkin siitä suoriutui, Erikalle kunniamaininta napakasta ratsastuksesta! Lopuksi muutettiin vähän tehtävää ja lopullinen tehtävä oli pikkuristikko - 1 laukka - pikkupysty - 1 laukka - pikkupysty. Tultiin sitä pelkästään "suoraan", sekä allaolevan erittäin kauniin piirrustuksen mukaisesti.

Vihreä neliö = alku, musta neliö = loppu

Tänään oli Elina meitin kanssa tallilla ja keli oli mitä loistavin (=lue mitä kamalin). Valmentajamme oli kipeä, jonka takia CR-valkka oli peruttu. Mentiin sitten ilman satuloita pelloilla jonkin aikaa, vähän laukkailtiin hangessa ja mentiin lopuksi kentälle loppuverkkailemaan. Sen jälkeen käytiin vielä kävelemässä loppukäynnit maastossa, vähän kevyempi päivä :) Huomiseksikin on luvattu kuulemma ihan samanlaista ilmaa, kiva.. Ajattelin, jos sitä huomenna menisi vaikka ihan kevyesti riimuilla, kun ei tuolla kelillä viitsisi hirveästi mitään kouluakaan totisesti vääntää! Ja Helkalla huomenna vapaa.

Hiihtoloma alkanee siis perjantaina ja jos vaan kelit suosivat niin hiihtolomalla tulossa useampi postaus videoiden ja kuvien kera! Vähän korvauksena viime aikaisesta epäaktiivisuudesta. Fasun varustepostaus ja kysymyspostaus (tod. näköisesti videolla, jos tahdotte ;D) tulossa hiihtolomalla. Ja erikoispostauksia saa ehdottomasti ehdottaa!


M: Teknan estepenkki, 17"/31 (muokattava) hp. alle 300e!

Fasulla ei oo tällä hetkellä edes estepenkkiä kun on satularumba menossa ja vein sen edellisen estepenkin tänään postiin! :( Perjantaina olisi satula-auto Kouvolassa, luultavasti se tulossa käymään, siellä ois miun Kentaur ♥ (tosin kuulemma siinä ja siinä onko liian kapea :/)

PS. Kun 300 lukijaa kasassa niin tuleepi arvonta!
Sivupalkkiin lisätty kohta 'suosikkiblogejani' ;D

6 kommenttia:

 1. erikalla ja helkalla on vissiinki alkanu menee jo paremmin? Alkaako erika kisaamaan helkalla, entä elinan tavoitteet ensikaudelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän niillä sujuu jo hyvin! :) Molemmat varmaan kilpailevat Helkalla, toinen menee toisen luokan ja toinen toisen. Tuohon jälkimmäiseen kysymykseen en osaa tällä sekunnilla vastata, mutta laitan sen tuonne kysymyspostaukseen!

   Poista
 2. BYÄH, voisit ostaa mullekkin 4kpl nuita cavallon töppösiä )::

  VastaaPoista
 3. mistä ostit tuon liivin? :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)