sunnuntai 26. helmikuuta 2012

kysymyspostaus videona!

Oltiinpas tänään reippaita ja ihania - tehtiin jo kauan työn alla ollut kysymyspostaus alta pois ja vieläpä ihan videon muodossa! Lisäksi Ella meikkasi miut ja Erikan, sitten napsittiin muutamat kuvat toisistamme ja leivottiin myös makoisa mutakakku :') Oli hyvää varsinkin vaniljajätskin ja kermavaahdon kanssa ♥ Niin ja tosiaan eilen illalla värjättiin Erikan hiukset!Tässä ei kyllä näytä kovin kutsuvalta... :D Mutta ulkonäkö pettää!

Tänään oltiin tallilla vasta joskus puol 7 aikaa, kun tämän päivän aikataulu vähän venähti.. No putsattiin karsinat, laitettiin iltaheinät ja tehtiin myös vedet hepoille valmiiksi. Haettiin ponskit tarhasta ja käytiin kentällä kävelemässä ~20min ilman satuloita riimuilla. Sen jälkeen saivat noin puolisen tuntia mutustella iltaheiniään ennen iltaruokia :)

Huomenna onkin sitten Vikin ja Fasun hyppypäivä! Kuvataan/hypätään molemmat erikseen ja haetaan myös Elinan kamera messiin, eli huomenna on luvassa videokoosteen lisäksi myös paljon kuvia! Erika kouluilee Helkalla ja jos on vielä valosaa niin siitäkin tulossa jtn. matskua.


Toivottavasti edes joku jaksaisi katsoa, ettei ihan turhaan tehty ;)

PS. Muistakaahan liittyä lukijaksi, 300 lukijan kohdalla arvonta!

12 kommenttia:

 1. Miks toi Erika on noin 'pystyyn kuollut' ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikalle ei loppujen lopuksi ollut hirveästi kysymyksiä ja Ella tuntee kuitenkin Helkan vähän paremmin niin Ella vastaili osaan kysymyksiin :)

   Poista
 2. kiva postaus ärsytti vaa iha sairaasti ton punatukkasen puhetyyli ..

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva toi kysymyspostaus :) Jaksoin kattoo, ihme kyllä loppuun asti...

  VastaaPoista
 4. Ootte kauniita ja Ellalla on ihanat hiukset! :)

  VastaaPoista
 5. Nyt mä oon kyl ihan sekasi.. Kuka on kuka ja kenellä on mikä hevonen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Eli punahiuksinen on Ella ja se ratsastelee Vikillä. Ruutupaitainen olen mie, eli Jenna ja miulla on siis Fasu. Sitte Erika on toi brunette ja se vuokrailee Helkaa. Elinaa ei ole videolla mukana, mutta sekin vuokraa Helkaa :)

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)