maanantai 26. joulukuuta 2011

keep on moving

Erika oli tänään ratsastamassa Helkaa ja alkaakin nyt liikuttelemaan ponia pari kertaa viikkoon :) Mentiin tallille joskus yhden maissa ja laitettiin Fasu, sekä Helka kuntoon ratsastusta varten. Hypättiin hiekkatiellä pientä estetehtävää, aluksi pikkuristikoilla, jonka jälkeen Ella laittoi pystyt. Kiipeiltiin myös muutamia mäkiä lähimaastossa. Mie menin Fasulla ilman satulaa, kun estepenkkiin ei ole saapunut vielä uutta (leveämpää) kaarta. Fasu oli oikein mukava, vaikkakin aika energinen ja vähän innostui maastossa.. :D Helka oli Erikan mukaan myöskin oikein mukava, lukuunottamatta muutamia pikku jarrutusvaikeuksia. Aluksi poni oli vähän jukuri, eikä avut menneet ihan läpi, mutta loppua kohti parani huomattavasti!

Erika & Helka joskus pari kk sitten :D


Ella lähti sen jälkeen Vikin kanssa lenkille, kun tultiin Helkan ja Fasun kanssa talliin. Ella hyppäsi hiekkatiellä samaista tehtävää kuin mekin, tosin nostettiin sitä muutamisen hypyn jälkeen ja oli korkeimmillaan molemmat ehkä noin metrisiä(?) Viki oli Ellan mielestä kiva, jokseenkin vähän kuuma ja pikkusen vahva edestä, mikä tosin oli ihan ymmärrettävää, kun Viki ei ole pitkään aikaan hypännyt kunnolla. Loppujen lopuksi Viksu oli kuitenkin tosi kiva! :)
Erika alkaa siis liikuttelemaan Helkaa nyt muutaman kerran viikossa, Ella sitten muina päivinä ja Elinakin käy aina silloin tällöin Helkan kanssa temuamassa! :)

Huomiseksi on muuten maneesi varattu, mutta mennään sinne vain tuuppimaan, kun hyppäiltiin tänään. Videomateriaalia ei varmaankaan tule, kun ei todella pitkän kunnon tuuppimistauon jälkeen ole luultavasti edes mitään kuvattavaakaan :D

7 kommenttia:

 1. What is happening? Miksi Elina käy enään vaan "silloin tällöin Helkan kanssa temuamassa"? :0

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, Elina vähensi koulun ja toisen harrastuksen takia.

  VastaaPoista
 3. teijän hepat menee kyl kovaa :D

  VastaaPoista
 4. peruna, Haha :D Kyl ne yllättävän kovaa pääsee!

  VastaaPoista
 5. Fasu on tossa viimesessä laukkakohdassa jotenkin huvittava. :D

  VastaaPoista
 6. Onpas kiva ja vauhdikas video. :) Nelijalkaisista paistaa oikein sellainen vauhdin hurma. :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)