keskiviikko 2. marraskuuta 2011

you make me feel that

Loma oli ja meni ja maanantaina oli palattava takaisin koulun penkille. Ihan hyvin olisin voinut ottaa kyllä toisen lomaviikonkin kaupan päälle, kun pimeäkin tulee jo neljän jälkeen, jolloin yleensä lähdemme vasta tallille. No enää ei auta muuta kuin toivoa lunta, että olisi edes vähän valoisampaa ja voisi mennä kunnolla taas esim. kentällä ja pelloilla.


Herra oli lenkin jälkeen vähän kurainen.. :')

Meillä ei ole siis tällä hetkellä kunnon paikkaa, missä voisi kunnolla mennä. Oma kenttä on tällä hetkellä huonossa kunnossa, pellot vetiset ja varmastikin liukkaat, sekä koirankoulutuskentälläkään ei pysty menemään, kun siellä pyörii vähän väliä rekkoja ja sinne on tuotu vähän jtn soraa (tmv?) jonka seurauksena Fasu arkoo siellä, kun raukka on niin herkkä kavionpohjistaan :/ Pitää kevättä varten varmaan investoida niihin Simple Bootseihin. Maastoissa voi silti mennä, sekä hiekkatiellä hypätä, mutta siihen se sitten jääkin. Onneksi päästään käymään kerran viikkoon maneesilla, se vähän lohduttaa! :)

Ollaan lähipäivinä nyt maastoiltu, pääosin ilman satuloita. Lauantaina päästettiin Viki ja Fasu kentälle vapaaksi purkamaan patoutuneita energioitaan, kun kenttä oli vielä ihan ok'ssa kunnossa. Vikillä ei tosin ollut niin meno päällä kuin Fasulla. Laitettiin kentälle este, josko Vikikin sitten vähän innostuisi, mutta Fasu nähtävästi innoistui Vikin puolestakin. Nostettiin muutaman kerran estettä kun Fasu hyppäsi niin sujuvasti ja loppujen lopuksi oli 110cm, jonka Fasu meni sujuvasti ravissakin (ao. videossa, Viki tosin tuli vähän tielle) Muutaman kerran sen hypättyään laskettiin ja Fasu ja Viki ottivat muutaman verkkahypyn. Sen jälkeen oli Helkan liinassa hypytys ja nostettiin taas pikkuhiljaa estettä, joka oli korkeimmillaan metrin. Helka hyppäsi sen sujuvasti molempiin suuntiin niin siihen oli hyvä lopettaa!
On kyllä aika tyylikäs kuva :DSunnuntaina meillä Santun estevalmennus, jossa olimme siis Ellan kanssa kahdestaan. Ella oli Vikillä ja mie olin Fasulla. Tää oli miun ensimmäinen estevalmennus ikinä ja toinen kunnon hyppykerta yli kahteen kuukauteen, vähän hakusessa siis.. :D En ollut jalan murtuman jälkeen mennyt kertaakaan estejalustimilla, joka vähän tuntui murtumakohdassa. Fasulla oli vähän meno päällä, kun pääsi taas hyppäämään ja varsinkin tehtävissä, jossa joutui malttamaan niin oli vähän ongelmia. Yleisesti meni kuitenkin ihan hyvin, lukuunottamatta paria ravirikkoa ja pientä säätöä. Tekemistä on kyllä valtavasti, mutta tästä on suunta enää ylöspäin. Valmennus oli kyllä todella kiva ja odotan innolla tulevia valmennuksia! :)

Ellan mukaan Viki oli mukava, tosin laukka oli jokseenkin aikamoista räpellystä, mutta sen sijaan Viki kuunteli ja hyppäsi hyvin. Varsinkin ravipuomit meni nätisti ja Viki kuunteli siinäkin tehtävässä hyvin. Muutamaa hassua hyppyä lukuunottamatta sujui hyvin ja Ella tykkäsi paljon valmennuksesta ja sai siitä tosi paljon irti.
 

Alamme käymään nyt kerran kuukaudessa Santun valmennuksissa, tavoitteena olisi alkaa käymään säännöllisesti Santun este- sekä kouluvalmennuksissa, ensi kerralla näillä näkymin ainakin estevalmennukseen ollaan menossa. Ja Hennille suurkiitokset vielä kuvauksesta! ;D Säästelin vähän noita lauantain matskuja tuleviin videoihin, etten laittanut kaikkea tuohon.Huomenna Fasulle on tulossa ell rokottamaan, pyydän sen tosin samalla katsovan Fasun toista etusta kun on tämän ja eilisen päivän ottanut vähän könkämpää askelta sillä, maanantaina oli ihan normaali. Ja hierojankin tilasin nyt ensi viikoksi pojalle :)

3 kommenttia:

 1. Hoho, meilläökin pitäis noi simple bootsit hommata:s Toki kentällä voipi mennä, mutta talveks olis ihan mukavat kun sain pitoa alle ko löis nastat pohjaan (::

  VastaaPoista
 2. Jessi, jeps :) Ei ois kyllä huono hankinta.

  VastaaPoista
 3. Tuossa 2.33 kohdassa viki menee kyl ihan peitsaamalla? Hienon näköistä touhua muuten kaiken kaikkiaan! :)
  Miia V.

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)