sunnuntai 20. marraskuuta 2011

onnistunut maneesireissu!

Viime postauksesta onkin jo viikko aikaa! Tosin mitään ihmeellistä postailtavaa ei ole ollutkaan, kun ei mitään materiaalejakaan olisi kylkiäisiksi. Pimeää on jo ennenkuin tallille ehdimme, jonka takia talvea kohti postausten määrät vähenevät.. :/

Fasu sai maanantaina kengät joka jalkaan ja ei aristele enää yhtään, hyvä hyvä! :) Kengittäjällä oli kiire, jonka takia ehti ottaa vain Fasun, mutta huomenna tulee lyömään Vikille kengät ja vuolee Helkan kaviot. Tiistaina miulla oli synttärit ja Ella liikutti Fasun silloin ilman satulaa kentällä. Ollaan nyt pääosin kouluiltu pienellä hiekkakentällä meidän tallin vieressä. Perjantaina käytiin Ellan kanssa läheisellä hiekkasuoralla päästelemässä turhia höyryjä Vikistä ja Fasusta pois! :D Eilen mentiin kevyesti Vikillä ja Fasulla ilman satuloita. 


Tämä on se hiekkasuora, jossa päästeltiin perjantaina =)

Toiseen suuntaan tää nousee pikkuhiljaa ja lopuksi on pieni mäki :)

Tänään oltiin tuttuun tapaan maneesilla loikkimassa Fasun ja Vikin kanssa. Kokeilin tänään Fasun kimblewickejä vähän hennommassa "asetuksessa" ja oli näin paljon parempi! Alkuverryttelyjen jälkeen otettiin muutamat verkkahypyt pikkuristikolla molempiin suuntiin - aluksi ravissa, sitten laukassa. Sen jälkeen alettiin tekemään pientä 3 esteen tehtävää, jota nostettiin kai 3 kertaa? Korkeimmillaan oli ~85-90cm rata. Maneesireissu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja meille jäi Ellan kanssa molemmille hyvät fiilikset tästä päivästä. Näillä eväillä onkin hyvä lähteä ensi viikon estevalmennukseen! :)Heittäkääs kommenttia! :')

4 kommenttia:

 1. jenna sie ratsastat tosi siististi! :-)

  VastaaPoista
 2. jennalle myös täältä pointsit, ootte tosi kiva pari fasun kanssa (:

  onko vikillä joku paikka jumissa kun laukkaa noin huonosti, ihan näyttää kipeältä..?

  VastaaPoista
 3. http://viksujaemmi.blogspot.com/2011/11/haastepostaus-paivittelya.html

  Tuolla olisi sulle haaste ;)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)