torstai 27. lokakuuta 2011

I'll do what it takes till I touch the sky

Tämä viikko on alkanut kaikkien hevosten kohdalta vähän rennommin. Mie tulin iskältä tiistaina ja Fasulla (sekä Vikillä) oli maanantaina vapaapäivä. Ella kävi silloin Helkan kanssa maastoilemassa lähimaastoissa selästä käsin. Elina tuli mökiltä tiistaina ja lähdettiinkin sitten samaisena päivänä kaikki kolme ilman satuloita lähimaastoon jölköttelemään. Ei menty mitenkään raskaasti tai kauaakaan, kun oli aika pimeää jo silloin kun lähdettiin. Ja Viki pääsi tiistaina kentälle hetkeksi juoksentelemaan ennen maastoilua!

Eilen mie olin kaverini kanssa Helsingissä ja päivä hurahti pääosin Korkeasaaressa :D Siitä olikin tosi pitkä aika kun viimeeksi olin siellä käynyt, mut kiva reissu kyllä oli! Eilenä Ella meni Vikillä kentällä hetken aikaa käyntiä, sekä ravia, jonka jälkeen lähti Fasulla lähimaastoihin ilman satulaa ja Elinan ja Helkan kanssa.
Elina lähti tänään Turkkiin, jonka seurauksena tehdään Ellan kanssa kahdestaan loppuviikon iltatallit! :) Tänään kaikki kolme pääsivätkin sitten kentälle riehumaan. Ensimmäiseksi Fasu yksin ja sen jälkeen Viki ja Helka. Helka tosin laitettiin liinan jatkoksi tai muuten poni olisi ottanut hatkat aika nopeasti, kun kentällä ei ole vasta kuin ylälanka ja sekin 140cm'ssä.. :D

Ilmoitin Fasun Villivarsan vuoden hevonen 2011 -kilpailuun ja poika pääsi mukaan finaaliin, vähänkö siistiä! Tältä sivulta löytyvät finalistit, sekä äänestysohjeet ja mie olisin todella kiitollinen, jos viitsisitte Fasulle äänenne antaa :') Mutta nyt lyhyt videokooste!
Menemme siis Ellan kanssa Vikillä ja Fasulla viikonloppuna estevalmennukseen ja saatiin sinne meille kuvaajakin! Sunnuntaina siitä sitten tod. näköisesti postausta kehiin ja odotan innolla miun ja Fasun ensimmäistä (este)valmennusta. Ja jos tällä kertaa muistaisin vaikka sen martsarinkin niin jarrut voisi toimia paremmin.. :D

Blogillamme on jo 155 lukijaa, wow! Ihan mielettömästi kiitoksia jokaiselle lukijalle, teitä on jo iso kasa! :') Miusta on tosin viime aikoina alkanut tuntua, ettei bloggauksiamme lue kuin kymmenesosa lukijoistamme, ainakin mitä tykkäykset puhuvat puolestaan :/

12 kommenttia:

 1. ihania noi irtojuoksutusvideot :D no ei mun blogissakaan kauheesti tykkäyksiä ole, mutta tilastoista näkyy, että kävijöitä on. moni harmillisesti kuitenkin lukee passiivisesti. no mä ainakin tykkään ja luen tätä teidän blogianne ;D

  VastaaPoista
 2. Ihana ku Fasu juoksee tollee häntä tötteröllä! :') Mut mä ainakin luen, ootan aina uutta postausta ja yritän muistaa tykättäkki. ;)

  VastaaPoista
 3. jooohei, mäkin oon lukenu tätä anonyymisti jo kauan ja nyt luen ihan jäsenenä ja omaa blogia pitäen ! ;)

  VastaaPoista
 4. Mäki luen ja koitan parhaani mukaan kommentoida ja aina laitan raksin ruutuun. :) Ääni meni Fasulle ! (;

  VastaaPoista
 5. Oi suurkiitokset teille kaikille kommentoineille ja äänestäneille! :') Kiva kuulla, että seurailette meijän blogia!

  VastaaPoista
 6. vau! nätisti juoksi teijän hepat:)

  VastaaPoista
 7. Teillä on niin ihana blogi ja oon niin kateellinen että teilla on tollanen ihana pikku talli 3 kaverin kesken, kelpais :D Mut joo oon lukenu jo pitkään ja todellaki lemppariblogeihin kuuluu, ja tästäedes parannan tapani ja koitan muistaa kommentoida/tykkäillä vähän useammin, vaikka joka kerta luenkin niin unohtuu toi tykkäily!

  VastaaPoista
 8. Lotta, jep! Olivat innoissaan päästessään pitkästä aikaa kentälle vapaaksi juoksentelemaan :)
  frida, Haha, onhan tuo kyllä tosi kiva, kun ihan kolmestaan (tai no lukuunottamatta tallinomistajaa) saadaan olla :) En vaihtaisi siltikään jos saisin Fasun viedä läheiselle maneesitallille. Kiva kuulla, että blogimme miellyttää! =)

  VastaaPoista
 9. Äänestetty Fasua!! :) T. Miia V.

  VastaaPoista
 10. hei vitsi musta ois mahtavaa tulla kuvailemaan teitä ja samoin että sä tulisit joskus käymään täällä meilläpäin (; !
  PAKKO toteuttaa joskus !!

  VastaaPoista
 11. Miialle suuret kiitokset! =)

  emmi, Jep, ois kyl aika mahtava juttu! Siispä totetukseen, vaik ens kesään ;D

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)