sunnuntai 27. marraskuuta 2011

sataa sataa ropisee...

Lähdettiin Ellan kanssa joskus 12 maissa tallille. Heitettiin Fasu ja Viki pihalle, kun Juha oli nähtävästi jättänyt ne sisälle ja laitettiin Helka valmiiksi ratsastusta varten. Ella meni Helkalla ~45 min ja Ella hyppäsi Helkalla pientä tehtävää tallin läheisellä hiekkasuoralla. Ao. videoon laitoinkin kaikki tehtävät mitä ne menivät. Lopuksi nostin sarjan vikan esteen pystyksi (60cm) ja Ella tuli sen muutaman kerran onnistuneesti. Helka oli Ellan mukaan todella energinen, mutta kuunteli ja hyppäsi silti kivasti lukuunottamatta sitä, ettei pidätteet meinanneet mennä läpi. Ella oli kuitenkin oikein tyytyväinen poniin! :)

Fasu oli pötköllä kun mentiin talliin :')

Sain Fasusta -07 vuoden alussa otettuja kuvia :D Vähän tumma!

Lähdettiin Helkan liikutuksen jälkeen pyöräilemään kohti Ratsukelttiä, jossa oltiin joskus puoli kahden aikaan. Ella kävi kokeilemassa siellä asuvaa 8-vuotiasta Unkarin tuontia nimeltä Rudi (Rodeo II) Ella alkaakin nyt vuokraamaan herraa kerran viikossa aina tiistaisin, kun pääsee silloin töistä aiemmin ja kun Helkalla, Vikillä ja välillä myös Fasulla on tiistaisin vapaapäivä.

Löysin tälläisiä meidän TET'n aikaisia kuvia.. :D -10 lokakuuTässä on kyllä harvinaisen edustava kuva!

Rudin omistaja tuli joskus kahdelta tallille ja Ella alkoikin laittaa herraa pikkuhiljaa kuntoon. Maneesissa oli varaus kahdesta kolmeen, joten mikään kiire ei siis ollut.. :D Mie kävin sillä välin kun Ella laittoi Rudia kuntoon kuvailemassa kentällä olevaa ratsukkoa ja samalla tietenkin kastumassa ja paleltumassa.. :D Päästiin onneksi vähän aikaisemmin maneesiin.

Ellan mukaan Rudi oli todella kiva, vaikka vähän hupsu ajoittain. Poika toimi kuulemma kuin ajatus suurimmaksi osaksi, paitsi aina välillä sai ihme kohtauksia.. :D Rudilla oli ollut edellisenä päivänä vapaapäivä ja oli laittaessakin rauhaton. Aluksi oli omistajankin mukaan vähän jännittynyt, mutta sitten rentoutui loppua kohti kivasti! Lyhyesti sanottuna Rudi on todella mukava ja herralta löytyy vähän myös pilkettä silmäkulmasta ;DKastuttiin muuten kivasti paluumatkalla, kun Ratsukeltistä on kuitenkin jonkunlainen polkumatka meidän tallille.. Saunassa oli onneksi vähän vielä lämmintä niin saatiin päällysvaatteet kuivumaan ja itse lämmiteltyä :D Tänään ei otettu Fasu koppiin -operaatiota, mutta se alkanee kyllä heti huomenna - ei huolta Fasu ei me sitä unohdeta!

12 kommenttia:

 1. haha ihana toi fasu :D ''jalka'' ''kyllä äiti'' :D <3

  VastaaPoista
 2. olimpa kivannäköinen tuo rudi :)

  VastaaPoista
 3. Hehe, mä tiedän Rodeon! Se tuotiin meidän tallille Unkarista. Se koulutettiin ja myytiin sitten sieltä, onpa hauska nähdä mitä kyseiselle hevoselle kuuluu nykyään! Mulla on myös pari kuvaakin vuodelta 09.

  VastaaPoista
 4. Julia, jep :') Pari päivää sitten opetin pojulle tuon tempun. Viki sen on ties kuinka pitkään osannut, joten pitihän sitten meidänkin! ;D
  Janita, niin on! =)
  Kkurakur, Aijaa! Joo Tuomarinkylästähän se onkin, kysyin tänään omistajalta. Voisi olla kyllä ihan mielenkiintoista nähdä Rudista vanhoja kuvia! Omistajakin varmasti haluaisi nähdä :)

  VastaaPoista
 5. onko siis tuo rudi tuomarinkylällä? :)
  tosin kivannäkönen!

  VastaaPoista
 6. Jenna, Juu siis Unkarista tuotu Tuomarinkylälle, josta ostettu tänne Kouvolaan. Jep!

  VastaaPoista
 7. Okei, aloin nyt miettimään kun laitoin "onko tuo rudi tuomarinkylällä?" niin se kuullostaa ihan et se ois vieläki siellä.. xd Mut sit ku kelasin nii olis teiltki pitkä matka sielt Kouvolasta tulla tänne Vantaalle.. :D

  VastaaPoista
 8. Jenna, Haha :D Joo mie en ollut varma mitä tarkoitit :)

  VastaaPoista
 9. Mietiskelin tässä tuota videota katesellessa, että Ellalla on erikoinen hyppytyyli että on aika pystyssä ja ei myötää juurikaan... Ei millään pahalla ja ihana toi "jalka"

  VastaaPoista
 10. Nora, Helkan kaulalle ei pahemmin mennä, että poni pysyy tasapainossa. Arvostan kuitenkin, että laitoit nimimerkilläsi ja kiitokset kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 11. Aaa... Ok kun en tunne ponia niin on vähän vaikeaa arvioida mitä tekee, jos menee kaulalle. Ja olen kstsellut YouTubessa Helka videoita niin niissäkin Elina on pystyssä. :))))

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)