torstai 3. marraskuuta 2011

huonoja uutisia

Ell kävi tänään siis rokottamassa Fasun ja pyysin häntä samalla katsomaan pojun toista etujalkaa, jota Fasu oli tiistaina alkanut aristamaan. Taivutuksiin ei reagoinut, nivelissä ei siis vikaa ole, mutta kaviopihtitutkimuksessa aristi kantoja ja kaikki kaviot oli lämpimät. Epäili siis, että tulossa olisi kaviokuume, mihin ei kyllä hyvää syytäkään löydetty ja suositteli, että käytettäisiin jatkotutkimuksissa klinikalla kaviossa mahdollisesti tapahtuneiden muutosten selvittämiseksi. Fasu sai rokotuksen lisäksi kipulääkettä suoraan suoneen ja saa tästä päivästä lähtien kerran päivässä kipulääkettä. Väkirehut jätetään pois, jää pelkälle kivennäiselle ja heinälle, jalat kylmätään kerran päivässä, sekä tietysti jää lepoon.


Käytiin heti eläinlääkärin käynnin jälkeen raviradalla varaamassa aika ensi viikolle ja se olisi sitten tiistaina sinne. Postaan sitten klinikan jälkeen, mitä siellä tuli ilmi. Toivottavasti ei tietenkään mitään vakavempaa, tärkeintä nyt on se, että saadaan poju kuntoon :') ♥

6 kommenttia:

 1. voi harmi :( toivotaan ettei kaviokuume iske vaan jää vain yritykseksi :)

  VastaaPoista
 2. täältäkin tsempit, että kaikki olisi ok!

  VastaaPoista
 3. Voi harmitus :( Onneks ajoissa diagnosoitiin niin toivotaan nyt että ei kerkee puhjeta iha kunnon kaviokuumeeks. Peukut pystyssä siis ! :)

  VastaaPoista
 4. en kyllä yhtään ihmettele että jaloissa alkaa olla jotain, hyppäätte ihan liian usein.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Janitalle ja Pinjalle :)

  Anonyymi, Kerran viikossa ollaan nyt jo pitkään hypätty, yleensä kun mennään maneesille. Fasulla on ollut nyt kuukauden sisällä kaksi kunnon hyppykertaa (valmennus & maneesissa itsenäisesti hypittiin pientä rataa), lisäksi olen sillä kaksi kertaa ilman satulaa jotain pientä ristikkoa/pystyä kotona mennyt. Muutaman hypyn irtonakin on kuukauden sisään hypännyt. Mielestäni tämä ei ole kyllä liikaa? Kesälläkin hypättiin max. 2 kertaa viikossa.

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)