sunnuntai 13. marraskuuta 2011

kuvahaaste & päivittelyä

1. Aukaise neljäs tiedostokansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Aukaise kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. "Selitä" kuva.
4. Haasta kolme muuta bloggaajaa: Janita, Krista & Pauliina

Helka joskus -10 kesällä :D Eipä tätä ihmeemmin selitellä.

(Ellan koneelta) Fasu huhtikuun alussa :D

Viimeeksi postailinkin tiistaina klinikkareissusta, jonka jälkeen ei ole mitään ihmeellisempiä tapahtunutkaan, joten en ole viittinyt ns. turhasta postailla. Maanantaina tulee kengittäjä lyömään Fasulle kengät, sekä Vikille uudestaan kengät ja vuolee Helkan kaviot. Huomiseen Fasu on siis ainakin vielä liikuttamatta. Ja ei ensi, mutta sitä seuraavana vkl on estevalkka!

Ella on tuupiskellut Vikillä meijän omalla kentällä tällä viikolla. Fasun koulupenkki käy myös Vikin selkään, joten Ella on köpötellyt sillä pääosin menemään - tosin eilen meni ilman satulaa. Tänään Ella alkuverrytteli Vikin aluksi käynnissä ympyröillä ja avotaivutuksilla. Ravissa ja laukassa jatkoi ympyröillä työskentelemistä, jonka jälkeen teki kolmikaarista kiemurauraa käynnissä. Viki oli kuulemma tänään superhyvä ja kuunteli tosi hyvin :)

Likit ♥


Käytii pyörähtääs raveis, ku kävin etsimäs fleeceä Fasulle :)

Tänään Ella oli Helkan kanssa maneesilla hyppäilemässä. Aluksi ponilla oli L'n päädyn kanssa ongelmia. Ponin mielestä pääty oli ihan ylivoimaisen pelottava, vaikka Helka oli nähnyt sen jo niiiin monta kertaa edellisillä kerroillakin. Pienen tappelun jälkeen poni kuitenkin tajusi, ettei se pääty ole yhtään ihmeellisempi kuin C'n päätykään.. :D

Ella tuli alkuverkkojen jälkeen laukassa kahta laukkapuomia, jonka jälkeen verkkahypyiksi hyppäsi pientä ristikkoa. Sen jälkeen suunnittelin kaksikolle pienen ratatehtävän, johon sisältyi 5 hyppyä. Korkeimmillaan rata oli 60cm. Lopuksi Ella tuli C'n pääty-ympyrällä 65cm pystyä muutaman kerran. Helka liikkui ihan hyvin pyynnöstä ja oli kuuntelevainen, mutta välillä jäi vähän pohkeen taakse. Kuitenkin hyppäsi ja kääntyi hyvin.

Kello oli vasta puoli, joten päätettiin päästää poni maneesiin vapaaksi juoksentelemaan ja laitettiin uralle sarja, jonka jälkimmäistä estettä nostettiin pikkuhiljaa. Korkeimmillaan vika este olikin metrin ja siihen olikin hyvä lopettaa, kun poni hyppäsi vielä niin innolla :) Muutama pienempi pomppu ja verryttelyristikot molempiin suuntiin. Alettiin sitten korjaamaan kujaa, sekä esteitä ja poni ei millään malttanut lopettaa hyppäämistä.. :D Esteistä oli toiset puomit jo viety ja kujalta otettu sivupuomit pois, mutta silti toinen tuli vielä laukassa innolla sarjalle, vaikka piti loppuravailla - höpsö :') Pakko mainita, että lastaukset meni tosi tosi hyvin!





Tarhakuvien laatu 10+

Pieni videokooste, jonka musiikin tube mykisti.. (laitoin siihen jonkun tuben oman musan)



PS. Fasun varustepostaus varmaan ensi viikonloppuna! (nimimerkillä olen jo aloitellut)

3 kommenttia:

  1. Janita, haha jeps :D Kaikki kolme oli ollut sisällä koko aamun ni päästettiin Viki ja Fasu ulos ennenkuin lähdettiin maneesille ja siitäkös noi kaksi innostuivat :D

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)