sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

tämän päiväiset maneesihyppelyt!

Eli tosiaan käytiin tänään taas Hennin kanssa maneesilla hyppimässä Helkalla ja Fasulla. Saatiin Marikin kuvaajaksi niin meidän ei tarvinnut kahdestaan alkaa kameran kanssa säätämään. Maneesissa olikin valmiina kolmoissarja ja sen lisäksi kaksi yksittäistä pystyä - mitäpä niitä turhaan muuttelemaan, vaikka olinkin jo suunnitellut meille toisenlaisen tehtävän. Ehtiihän sitä mennä sitten vaikka joku toinen kerta!


Kokonaisuudessaan hyppelyt menivät molemmilla hyvin. Helka oli jälleen kerran taas oikea tahmatassu, mutta hyppäsi kuitenkin hyvin ja piristyi sitten esteillä. Fasu oli vähän liiankin vauhdikas, että innoissaan ja malttaminen oli paikoitellen pikkasen hakusessa. Tuolle lankkupystylle en sitten millään meinannut saada hyvää paikkaa toiseen suuntaan ja kerran Fasu "räjähtikin käsiin" ennen estettä ja hypättiin suoraan sitten päin ylimmäistä lankkua, kun tohelo ei ehtinyt edes jalkojaan nostamaan.. :D No, mitäpä tästä opimme. Lankkueste oli korkeimmillaan metrin ja sarjan viimeinen okseri oli muistaakseni vähän päälle metrinen.


Tosiaan mutterista saa laatua paremmaksi!



Tulevan viikon suunnitelmista en vielä osaa sanoa mitään. Vähän suunnittelin, että Helka ja Viki hypytettäisiin viikonloppuna kentällä, jos kenttä vaan sen sallii. Fasun kanssa ensi viikonlopun valmennus on vähän auki, mutta jos se ei onnistu niin jäädään mekin sitten himaan hyppäämään :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! :)

    http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että blogi on mieluinen! Ja paljon kiitoksia kommentistasi :)

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)