keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Jenna&Fasu 2 vuotta! (& alkanut viikko)

Tasan kaksi vuotta sitten Fasu tuli minulle ylläpitoon (kesäkuussa tosin ostettiin poni) ja muutti nykyiselle tallilleen asumaan. Samaisena päivänä käytiin viemässä entinen ylläpitohevoseni Filly takaisin omistajalleen (hui, siitäkin on jo kolme vuotta kun Filly miulle tuli!) ja Fillyn viemisen jälkeen käytiin samalla reissulla hakemassa Fasu. Paljon on tapahtunut kahden vuoden aikana ja kahteen vuoteen mahtuukin paljon niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin. En kuitenkaan vaihtaisi päivääkään pois tämän poninviikareen kanssa ♥ Fasun esittelysivulla näyttänee olevan 2011 vuoden ajalta tekstiä ja kuvia, pitääkin päivitellä se pian ajantasalle.. :D Voisin tehdä joku päivä kattavemman postauksen kahdesta vuodesta, jos kiinnostaa?

Fasu sai tänään samanlaisen herkkuomenan :')

Uusin Fasu video:



Fasun ja miun puolvuotisvideo 02.10.11:



Paljon on kyllä poni vuosien aikana muuttunut! Fasu näyttää nimittäin ihan hassulta 2011 vuoden kuvissa.. Laittelen tähän alle satunnaisesti vanhempia kuvia 2011 vuodelta.



Koeratsastus maaliskuu 2011

Huhtikuun alku 2011


















Ja muutama kuva viime vuodelta:



















No kuvia olisi vaikka muille jakaa, mutta tässä nyt oli edes jotain maistiaisia menneiltä ajoilta! Vuoden 2011 koostepostauksen löydät tästä ja vuoden 2012 koostepostaus löytyy tästä.

Palaillaas sitten takaisin näihin päiviin! Eilen Hennin kaveri Mari pääsi kokeilemaan Vikiä ja tykästyi tammaan kovasti. Ottaen huomioon, että Mari oli viimeeksi ratsastanut syksyllä heillä meni tosi hyvin! Marilla ja Vikillä osui kyllä kemiat yhteen ja hän alkaakin käymään silloin tällöin viikolla liikuttelemassa Vikiä. Marin lisäksi Tiia liikuttelee Vikiä aina viikonloppuisin ja Roosa aina silloin tällöin viikolla.










Mari käväisi nopeasti myös Helkan selässä!


Viksun ja Helkan liikutuksen jälkeen liikutin Fasun kevyesti kentällä, enkä ottanut edes laukkaa. Henni napsi meistä muutaman kuvan ja lopuksi Mari tuli vielä käymään ponin selässä.

Koulutunnit kutsuvat kyllä heti, kun kenttä sulaa! Mur!




Tänään käytiin kolmestaan Hennin ja Roosan kanssa aikaa maastoilemassa ja käytiin pyörähtämässä raviradallakin! Viimeeksi hevosten kanssa on koko porukalla maastoiltu viime syksynä, joten olikin jo korkea aika lähteä pitkästä aikaa maastoilemaan, varsinkin kun tiet alkavat olemaan jo sulia! Saattekin pienen videokoosteen tästä päivästä ja lopussa on muutama laukkaklippi miusta ja Fasusta. Pitää mennä raviradalle joku päivä ihan kuvaajan (ja paremman kameran) kanssa, sieltä saa nimittäin tosi kivoja kuvia :)




16 kommenttia:

  1. 1Ketä noi helkan ja vikin omistaa? Onnee sulle ja fasulle:). Aika nopee oli tein lujin vauhtuöi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helkan ja Vikin omistaa Juha, joka omistaa myös tuon tallin :) Kiitoksia kommentistasi!

      Poista
  2. Ihan pikkasen on Fasu muuttunut vuodesta 2011 xD Ootte parhait ♥ Ihana toi koostevideo, ku kävitte kaupassa ja raviradal :'D

    VastaaPoista
  3. onnea, ootte kyllä hieno pari! :)

    VastaaPoista
  4. Tarvitseeko Fasu hypätessä aina kunnon myötäyksen, vai hyppääkö poni pienemmälläkin myötäyksellä?
    Siis hyvällä ajattelin, omaan silmään kun yleensä osuu aina himo pienet myötäykset, jolla vuokrahevoseni ei hyppäisi millään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fasun kanssa mieluusti vähän enemmän kuin liian vähän :) Fasu on ollut tosi varovainen esteillä ratsastajan kättä kohtaan, joka on näkynyt hypyissäkin, vaikka ponille olisi antanut paljonkin tilaa. Mie en edes enää ajattele myötäystä, se tulee ihan automaattisesti.. :D Mutta kiitokset kommentistasi!

      Poista
  5. Ootte kehittyny ihan älyttömän paljon Fasun kanssa! Jatka samaan malliiin :)

    VastaaPoista
  6. Tuli muute noista videoista mieleen, että teetkö niitä leirivideoita? Vai etkö tee ollenkaan? Ihan tällein mielenkiinnosta :D

    Mutta onnea ja haleja molemmille♥ Kiva postaus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin.. :D Joo, kyllä miun ois tarkoitus tehdä! Kiitos paljon :') ♥

      Poista
  7. ompas fasu vaalentunut :D hyvin meette!
    ..ja ihana helka, minkäpituiset sillä yleensä ratsastaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niin on! :D Helkalla ratsastaa yleensä alle 160cm ratsastajat. Suurkiitokset kommentistasi!

      Poista
  8. Vähän kiva tämmönen postaus ja oli kyllä mielenkiintoinenkin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit ja paljon kiitoksia kommentistasi! =)

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)