keskiviikko 21. joulukuuta 2011

we gon' light it up, like it's dynamite!

Mentiin tänään Elinan kanssa tallille puoli kahden maissa. Hain Fasun tarhasta sisälle ja laitoin sen kuntoon ratsastusta varten. Elina oli lupautunut kuvailemaan, joten Viki ja Helka saivat jäädä vielä toistaiseksi ulos. Menin lähimaastoissa ilman satulaa vajaan tunnin ja Fasu oli tänäänkin oikein mukava :) ♥ Hyppäsin muutaman kerran eilisen jumppatehtävän, että Elina sai sen videolle. Teinkin pienen videokoosteen tämän päiväisestä ratsastuksesta alle!

Ajattelin tilata nämä koulusuitsiksi Fasulle, mielipiteitä?

Pian sen jälkeen kun palasimme takaisin talliin niin haettiin Viksu ja Helka sisälle. Lähdettiin niillä ilman satuloita n. 40 min:ksi maastoihin käppäilemään. Ella ei siis tänään tullut tallille, koska on kipeä, joten minä hoidin Vikin liikutuksen tältä päivältä. Talliin tultuamme putsailimme Elinan kanssa hieman varusteita, kun ylimääräistä aikaa oli ja myöhemmin lastattiin Fasu, joka oli tänään taas todella nätisti, hyvähyvä! :')




Jouduin vaihtamaan yo. videoon musiikin, siksi rytmitykset eivät ole nyt ihan kohdillaan!

5 kommenttia:

  1. hienot suitset!! ja ihanaa ku voitte laukkailla maastossa tollein, määki haluan!!

    VastaaPoista
  2. Oiii! Tosi kivat suitset ja näytti kivalta toi maastoilu, mäki haluun oman hepan ja hyvät maastot! Missä päin asutte?

    VastaaPoista
  3. hienot suitset, ja ihanat maastot teillä näyttää olevan! :)

    VastaaPoista
  4. Oi, suurkiitokset teille kolmelle kommenteistanne! :)

    Nyt on taas ollut semmoiset ilmatkin, että maastossa pystyy menemään :) Se on kyllä kiva, että meiltä löytyy tuommoiset maastot ihan läheltä. Ja Kouvolassa siis asumme.

    VastaaPoista
  5. Derya, Kiitti! :) Mie oonki seuraillut siun blogia aina silloin tällöin, mutta hyvää joulua sinnekkin! ♥

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)