sunnuntai 4. joulukuuta 2011

hit the lights and then turn them off

Huhhuh, ollaan jo pari päivää joulukuun puolella - mutta missä lumi?! Tänäänkin koko päivän satanut vettä, välillä kuin saavista kaatamalla, eikä tunnu kyllä yhtään, että olisi joulukuu.. No enivei oltiin tänään taas tuttuun tapaan maneesilla pomppimassa Vikin ja Fasun kanssa.

Mie olin kehitellyt pienen kolmen esteen tehtävän ja aluksi tultiin yksittäistä pikkuristikkoa ravissa ja laukassa. Sen jälkeen mentiin viiden hypyn pikkurataa (~60cm?) pari kertaa, jonka jälkeen Elina nosti esteitä. Noston jälkeen okseri oli 85cm ja kaksi muuta pystyä varmaan ~80cm. Eli jotain 80cm rataa mentiin korkeimmillaan. Lopuksi Elina laski okseria jonkun 20cm ja tultiin sitä muutaman hypyn verran, jonka jälkeen otettiin vielä loppuverkkahyppyjä pikkuristikolla ravissa ja laukassa. Paikoitellen treenit meni ihan hyvin!

Fasu oli ihan kiva ja ainakin energinen, eikä aluksi meinanneet pidätteet mennä läpi. Loppua kohti poika jäi ennen estettä välillä jopa odottamaan, että mitä minä kuskina haluan tehdä ja malttoikin paikoitellen hyvin ;D Hyppäsi kuitenkin tosi kivasti ja olenkin suht tyytyväinen poikaan! Viki oli Ellan mukaan aluksi tosi kiva, mukavan herkkä edestä, sekä kaikinpuolin toimiva ja pyöritti laukkaakin hyvin. Loppua kohti kuitenkin kuumui jonka seurauksena muuttui vaikeammaksi ratsastaa. Elinan nostettua okseria tuotti se aluksi vähän ongelmia, kun Viki olisi halunnut lähteä siihen kaukaa, eikä Ella antanut. Mutta lopulta okserikin sujui hyvin ja otettiinkin ratojen välissä siihen muutama hyppy :)

Vegas nähtävästi jumitteli ja söi latauksessa videoista pätkiä pois, siksi välillä mustaa :/
Ensi viikonloppuna taas maneesiin pomppailemaan! :) Tosin ensi kerralla varmaankin Helka ja Fasu menevät maneesiin, kun Elina tulee Helkalla pomppimaan. Ella sitten kuvailee ja toimittaa puomipirkon virkaa! Ja tiistaina voipi tulla postaus videon kera, tiedä sitä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)