maanantai 26. joulukuuta 2011

joulupäivän päivitys!

Ei menty tänään maneesiin, kun tuolla oli ihan tappoliukasta, eikä teitä oltu edes aurattu. Menin Fasulla vajaan tunnin ilman satulaa ja köpöttelin pääosin lähimaastoissa. Hyppäsin muutaman kerran hiekkatiellä olevan pikkupystyn ja siitäkös Fasu sitten innostui kun jatkoin esteen jälkeen vielä yhden mäen ylös! Armoton niskojen nakkelu ja pikkupomppiminen alkoi mäessä ja vähän sen jälkeen. Jätkällä oli ainakin tosi hauskaa - ja niin kyllä miullakin :') 

Jouluaattona kännykällä otettu kuva :')

Vikillä oli tänään vapaa, mutta Helkalla menin noin vartin verran aika kevyesti ilman satulaa, kun sillä oli ollut muutama vapaapäivä ja Erika tulee menemään sillä huomenna. Emmehän me nyt ihan sekopäistä ponia voi kellekkään lainata.. :D Ella kuvaa minua ja Erikaa kun menemme samaan aikaan ja sen jälkeen kuvaan Ellaa, eli huomenna tulee video!

Innostuttiin vielä Ellan kanssa tänään vähän tilailemaan. Hööksissä oli ihan kivat alet, nuo ovat siis alehintoja. En jaksanut etsiä enää ovh-hintoja.. :D Ensiksi Ellan ostokset.

Meksikolaiset suitset, 68e

HKM Sporty satulahuopa, 36e

Kultaiset kolmipalat, 19e (tämä ja 2 ekaa Viljar Shopista)

Yleishuopa Canter Showmaster, 9e (Hööksistä nämä loput)

Yleishuopa Elegance Gold Medal, 19e

Riimu, 3,90e

Takapuolen lämmitin 33e

Lisäksi Ella kävi tällä viikolla Vikille shoppailemassa Kymen Ravi ja Ratsusta vielä tavallisen Best on Horsen fleeceloimen ja tuommoisen aika samanlaisen satulapehmusteen, sekä Agrimarketista heijastinbootsit ja heijastimet ohjiin ja jalustimiin.

Sitten vielä ne mitä ostin Fasulle Hööksistä!

Etusiin ja takasiin, yht. 58e ♥

Cardiff Claridge Housen suitset, 30,50e

Yleishuopa Elevation Gold Medal, 13,20e

Kouluhuopa, Advantage Gold Medal, 13e

Yleishuopa, Advantage Gold Medal, 13e

Huh ja huhtikuussa sitten Tampereelle shoppailemaan hevosmessuihin, en malta odottaa! Se on kyllä oikea shoppailijan unelma :D Helkankin välilehden päivitän tuota pikaa, joten Helkastakin pitäisi löytyä pientä esittelyä! Laitan tähän loppuun vielä videon, jonka tein Heidistä ja hänen hevosestaan Weltsusta, palaute on enemmän kuin tervetullutta :')


9 kommenttia:

 1. no voi v***u! tilasin tuon huovan jollain 40e hinnalla kun se saadaankin heti nyt seuraavana päivänä 19 eurolla...... mut kiva video :)

  VastaaPoista
 2. niin siis tääkö on nyt taas kaikkien kolmen blogi ? :) ja ihania nuo huovat ! ♥

  VastaaPoista
 3. Eikö elina enää vuokraa helkaa? vai miksi tossa ylhäällä on jenna&fasu, ella&viki ja pelkkä helka, eikä täälläkään oo nyt ollu paljoa elinasta ja helkasta mitään O_o

  VastaaPoista
 4. niin ja ratsastatko sä nykyään helkaa? :)

  VastaaPoista
 5. we need vastauksia !

  VastaaPoista
 6. Janita, Haha, miullekin on käynyt monesti tuollee! Mut nyt onneksi en heti tilannu ku noi suitset tuli aleeseen.. :D Kiitti!
  riikka, Tai siis miun ja Ellan pääosin :) Jep!
  Anonyymit, Elina vähensi koulun ja toisen harrastuksen takia. Nykyään käy noin kerran kaks viikossa :) Ella liikuttelee muina päivinä ja nykyään Erika pari kertaa viikossa.

  VastaaPoista
 7. ootteko käyny vähän äitin ja isin kukkarolla kun 100 eurolla tuosta vaan ostellaan tavaraa?? :o

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Ei nyt sentäs! :D Ella oli reilun kuukauden puhelinmyynnissä töissä, josta sai rahaa ja tietysti nämä joulu + synttärilahjat. Itse olen ollut kesätöissä ja saanut myös synttärilahjaksi rahaa yms :) Äiti tosin maksoi nuo Fasun suitset Fasulle joululahjaksi.

  VastaaPoista
 9. voi vitsi ittekki oon Junolle kattonu tota elevation golden medal huopaaa, se ois mun rakkaus :)..

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)