tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Oltiin varattu täksi päiväksi Keltin maneesi, että Ella pääsisi Rudilla hyppelemään jotain pientä. Rudilla ei ole pitkään aikaan hypätty (noin vuoteen) ja tuskin puomejakaan sillä oli menty. Siihen nähden meni kyllä kivasti ja siitä kyllä huomasi, että tykkäsi hypätä! :')

Aluksi oli pientä hakemista, mutta pian Rudi alkoi rentoutumaan ja lopuksi Ella otti pikkuristikolla muutamat hypyt molempiin suuntiin. Ella on mennyt Rudilla vasta kaksi kertaa ja aluksi poikaa vähän jännittää vielä "uusi ratsastaja", mutta joka kerta on kyllä mennyt paremmin! Hiljaa hyvä tulee :) Ella vuokrailee Rudia siis kerta viikkoon.

Ja eilen satoi lunta! ♥ Laitoinkin alkuun tommoisen tarhaklipin että näkee ;D

8 kommenttia:

 1. toi Rudi on söpö :) kivan värine! sen askeleet näyttää aika kivoilta ja varmaa mukavat istuu =) Noi puomit oli aika söpöi ku se hyppi niitte yli :3 ja sit toi eka ristikko (': oli vähä innoissaan :))

  VastaaPoista
 2. olipa hauskannäköistä menoa, ihana nähdä miten toinen oli niin innoissaan :)

  T. Janita, en jaksanut kirjautuu :D

  VastaaPoista
 3. Haha, suurkiitokset teille molemmille! :) Rudi on söpö!

  VastaaPoista
 4. En muistanukkan että Rudi oli noin nätti <3 Kuinka paljo maksatte tosta maneesin käytöstä/kerta??

  VastaaPoista
 5. Nea, Rudi on! :') Rudi asuu tuolla tallilla, joten Rudin kanssa maneesin varaus ei maksa yhtään, mutta ulkopuolisille on siis 15e/h.

  VastaaPoista
 6. Hei missä päin tei ponit on? ku ajettiiin tänään siis suunnillee kouvolan kohas yhel "sillal" moottori tiel, ni katoin siel alas ni näin iha fasun, helkan ja vikin näköset hepsut, ne oli siin pihalla laitumella loimet päällä?? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Joo sieltähän ne näkyvät ;D Eli Kouvolassa siis asuvat, tarha näkynee siihen isolle tielle :)

  VastaaPoista
 8. joo, olen lukenut blogianne siitä asti kun aloitit sen kirjoittamisen ja heti kun näin ponit niin olin ihan innoissani että voiiii nyt oon nähny ne pikasest livenki :D

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)