lauantai 24. joulukuuta 2011

hyvää joulua !

Mie kävin tänään aamupäivällä ratsastamassa Fasun, kun olisin muuten päässyt vasta illalla ratsastamaan ja silloin olisi ollut jo liian pimeä. Tänään oli muuten todella nätti ilma ja käveltiinkin varmaan lähes puolentunnin alkukäynnit lähimaastoissa pitkin ohjin ja molemmat tykättiin siitä paljon! Koristeltiin myöhemmin illalla talli, vähän viime tinkaan tosin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Kamera jäi himaan, joten kännykkälaatu..

Fasutonttu ♥
Kävin tänään vielä ostamassa Fasulle lapasuojan, joka olisi kyllä pitänyt ostaa jo kauan aikaa sitten.. :/ Tilaamani fullneck villa saapui tänään (+ loimiteline), fullneck fleece jäi vielä jälkitoimitukseen. Vähän epäilin, että 135cm olisi ollut liian pieni, mutta ihan sopiva oli ja vieläpä tosi nätti. Pitääpi ottaa joku päivä kuva loimesta niin näette!

Mennään sunnuntaina taas maneesiin hyppimään Ellan kanssa Vikillä ja Fasulla. Videomateriaalia on tulossa, jos saamme jonkun meitä kuvaamaan! :) Viime kerrasta onkin aikaa jo kolme viikkoa, joten kiva päästä taas "pitkästä aikaa" maneesille.

Löysin pari viimevuotista kuvaa Helkasta! :DSitten pieni mainostus videokilpailusta, jonka pistin pystyyn! Mukaan vain ;DLaitetaan tähän vielä pari vanhempaa videota, että tulisi vähän jouluisempi .. tai no lumisempi(?) fiilis! Ensimmäinen on Fasun koeratsastuksesta tehty video ja kaksi seuraavaa entisestä ylläpitohevosestani Filly's Daydreamistä.Pidemmittä puheitta toivotamme erittäin hyvää joulua kaikille! :') ♥

9 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)