tiistai 20. joulukuuta 2011

check it out !

Ella piti sunnuntaina (sukulais)synttärit, jonka seurauksena Vikillä oli silloin vapaapäivä. Käytiin päivällä Elinan kanssa liikuttamassa Helka ja Fasu ennen Ellalle menoa. Mentiin tallin vieressä olevalla hiekkasuoralla ilman satuloita ja hypättiin siinä hiukan.

Alkuverkkojen jälkeen mentiin pikkuristikkoa molempiin suuntiin ja sen jälkeen ~50cm pystyä. Hyppäilyn jälkeen lähdettiin hetkeksi lähimaastoihin vielä kiipeilemään mäkiä ja vähän laukkailemaan. Fasu oli aika reipas, eikä olisi millään malttanut odottaa ennen estettä. Loppua kohti kuitenkin rauhoittui ja sain jopa pidätteetkin läpi. Maastossa innoistui taas vähän, mutta pysyi onneksi lapasessa. Huomasi kyllä, että on ollut kevyemmällä!Sweet 16 ! Ellalla taas punaiset hiukset ;D

Helka oli Elinan mukaan todella mukava, vaikka silläkin oli pöllöilyenergiaa (tosin huomattavasti enemmän kuin Fasulla!) Helka oli vähän jähmeäkin, kun ei viime aikoina ollut hirveästi liikkunut. Aluksi ei ihan keskittynyt, mutta lopulta meni ihan nättejäkin pätkiä. Hyppäsi tosi hyvin ja maastopoluilla sitten vähän riehui.. :D

Eilen Helkalla oli vapaa ja käytiin Ellan kanssa ilman satuloita kävelemässä Vikillä ja Fasulla. Käveltiin reilu 40min lähimaastoissa. Tänään mentiin hiekkatiellä ilman satuloita pientä jumppatehtävää Vikillä ja Fasulla. Laitettiin pysty, 1 laukka, puomi, 1 laukka, pysty -tehtävä, joka sujui pienen alkukankeuden jälkeen hyvin! Korkeuksista en ole yhtään varma, muttei nostettu siis kertaakaan vaan mentiin aloituskorkeudella koko ajan (oisko toinen ollu ~50cm ja toinen ~65cm) Fasukin jopa malttoi todella nätisti pienen alkukiihdyttelyn jälkeen ja oli muutenkin tänään tosi kiva :') Viki oli Ellan mukaan myöskin kiva, kuumuikin ihan kiitettävästi. Hypyt menivät hyvin ja Viksu oli kuulemma tarkka jaloistaan!

Toukokuinen kuva Vikistä ja Fasusta!

Tämmöin kuvakin tuli vastaan tuosta 'hiekkasuorasta' :D

Ella kävi taas tuttuun tapaan tänään ratsastamassa Ratsukeltissä Rudin, jota vuokrailee siis aina tiistaisin. Tänään Ella hyppäsi toista kertaa Rudilla, joka on myös Rudin toinen hyppykerta vuoteen. Siihen mennen meni siis hyvin! Rudilla oli tänään meno päällä ja hyppäsi innokkaasti. Ellan mielestä Rudi oli loppujen lopuksi tosi kiva :)Fasu on muuten kasvanut estepenkistään ulos, kun on saanut vähän lisää massaa. Onneksi on muokattava satula, joten ostin valkoisen kaaren, jonka pitäisi saapua varmaan tällä viikolla!

Ja tein Ellasta ja Vikistä eilen uuden videon! ;D


3 kommenttia:

 1. toi viki on kyllä tosi kivan näkönen! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat videot, innostuin katsomaan molemmat :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, Kiitän! =)
  ♥ helii, Kiva kuulla ja kiitokset! :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)