sunnuntai 18. syyskuuta 2011

me eletään vaan kerran tääl tehään jotain sykähdyttävää

Ella ja Elina olivat tänään läheisen yksityistallin maneesilla hyppäilemässä Vikin ja Helkan kanssa. Mukana oli myös Riina puomipirkkoudesta, jos Riina luet tätä ni kiitokset viel ;D



Helka oli Elinan mukaan aluksi ihan toimiva ja mukava, lukuunottamatta pientä jäkitystä. Sitten poni kehitti ongelman toisen päädyn kanssa, joka oli yht'äkkiä hurjan pelottava, vaikka Helka on mennyt siitä tuhatmiljoona kertaa ohi.. :D Ei edellisilläkään kerroilla ole pahemmin kyttäillyt sitä päätyä. Korkeimmillaan menivät ~70cm radan.


Viki oli kuulemma kiva ja mukavan säpäkkä tänään. Hyppäsi hyvin, eikä tiputtanut kertaakaan - oli siis tarkka jaloistaan, jos ei lasketa alkutunnin yhtä sähellystä (joka löytyy ao. videosta) Nostettiin pikkuhiljaa Vikille ja Ellalle esteitä ja lopulta Ella hyppäsi noin metrin rataa, okseri ainakin oli 115cm kun mitattiin. Viki ei epäröinnyt kertaakaan ja oli kaikinpuolin tosi kiva! =)



Vielä Fasu-pojun liikutus, josta saadaan myöhemmin ehkä materiaalia tänne blogiin! ;D

Topi oli kiivennyt auton päälle sillä välin ku oltiin maneesilla :D

7 kommenttia:

  1. en nyt haluu mitenkää arvostella, mut jos Ella ei ois noussu ennen tota "sähellys estettä" liian aikasin kevyee istuntaa, ei mitää välttämättä ois tapahtunu. ja hevosihmisinä varmaaa ymmärrätte et mitä tarkotan.

    VastaaPoista
  2. eiks noi oo ratsukeltistä ? (:

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, Ella nousi kevyeeseen istuntaan silloinkun Viki alunperin ponnisti. Yht'äkkiä Viki laski kuitenkin jalat uudestaan maahan, joka tuli ihan puun takaa. Olivat alunperin kummatkin venymässä :D
    sooro, Juu =)

    VastaaPoista
  4. Samalla asialla kuin edellinen kirjoittaja :)
    http://ratsumaen.blogspot.com/2011/09/blogitunnustus-hui.html

    VastaaPoista
  5. Haha, pitääkin varmaan tuo tunnustuskin sitten kehitellä lähiaikoina ;D

    VastaaPoista
  6. Käy katsomassa uusin postaukseni! olen haastanut sinut tunnustukseen! (:

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)