sunnuntai 25. syyskuuta 2011

I wanna run like the speed of the sound

Eli oltiin tänään taas maneesilla hyppäilemässä - tai no pilkkua viilaten Ella ja Elina hyppäsivät Fasulla. Helkalla oli eilen kilpailut, joten sitä ei tietenkään otettu mukaan ja Viki on edelleenkin kipeä :/ Hieroja tulee huomenna hieromaan Vikin ja kengittäjä tulee tiistaina.

Aluksi Elina meni Fasulla noin puolisen tuntia. Alkuverkkaili kaikissa askellajeissa huolellisesti molempiin suuntiin ja otti vähän raviväistöjäkin, jotka sujuivat hyvin. Aloituskorkeus oli joku 60cm ja siitä pikkuhiljaa nostettiin hyvien suoritusten jälkeen. Nähtiin _pientä_ liioittelua parissa ensimmäisessä hypyssä, Fasun mielestä oli aivan liian pienet esteet.. :D Elinan mukaan Fasu meni tasaisesti ja hyppäsi hyvin. Alkuverkassa yritti vähän jyrätä esteille, mutta sitä lukuunottamatta ei viennyt ja pysy hyvin kädessä. Yleisesti Fasu oli siis kiva! Elina hyppäsi Fasulla korkeimmillaan noin metriä, tarkkaa mittaa ei ole, kun ei mittailtu.Videosta otettu, siksi laatu 10+ Ja Fasu on hyvin tyylikäs..

Sitten oli Ellan vuoro. Aluksi Ella otti Fasulla vähän laukkaa molempiin suuntiin ja aloitti, tai no jatkoi hyppäämistä samasta estekorkeudesta mihin Elina lopetti. Ellankin mielestä Fasu oli hyvä, eikä epäröinnyt yhtään isommillakaan. Esteiden välit olivat tosi hyvät ja kunhan Fasun sai ratsastettua ekalle esteelle hyvään paikkaan niin koko linja sujui hyvin. Fasu ei tiputtanut koko päivänä kertaakaan, muutamaa kolautusta lukuunottamatta! Korkeimmillaan poika hyppäsi 120cm linjan päässä ja siihen olikin erittäin hyvä lopettaa, kun meni vielä niin kevyesti. Sen jälkeen Fasu pääsi vielä hetkeksi maneesiin spurttailemaan! :')

Yleisesti oli oikein onnistunut maneesireissu ja ensi viikon sunnuntaina Fasu starttaa siis Ellan kanssa seuraestekilpailuissa 60cm (joka on seuramestaruusluokka) ja 80cm.
Musiikista ei tarvitse sanoa mitään, miul oli niin kauhee nälkä etten ehtinyt alkaa etsimään puolen minuutin videoon jostain biisiä, joten otin tuon kun en ole ennen tuota käyttänyt.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)