sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Make a wish, take a chance -- kisapostaus!

Elikkäs Ellalla oli tänään seuraestekilpailut Vikin sekä Fasun kanssa Kiviharjun Tilalla, Valkealassa. Vikillä Ella starttasi 70cm'ssä ja Fasun kanssa 90cm'ssä.


Ella juoksenteli hetken Helkan kanssa tarhassa kisojen jälkeen :D

 Lähtövalmistelut meni muuten hyvin, lukuunottamatta sitä, että Fasun lähtiessä tallista pois loimi, joka oli herran päällä tarttui sen omaan oveen sen "kuljetussuoja-hyppyjen" takia. Ovi lähti irti ja pojan loimi repesi aika kauniisti.. Sen jälkeen Fasu ei olisi halunnut mennä traileriin ja hetken siinä tappelimmekin sen kanssa, kunnes Ella antoi Fasun ymmärtää ettei ole muuta vaihtoehtoa.. :D Ja Viki käveli tuttuun tapaansa kiltisti koppiin ilman ongelmia!

Ella meni hetken aikaa ennen varsinaisen verkan alkua kentällä, kaikki askellajit läpi ja Viki oli kuulemma oikein kiva. Kilpailut pidettiin siis maneesissa ja varsinaisessa verryttelyssä Viki oli ihan kiva, muttei oikein kuunnellut pidättäviä apuja ja maneesin pehmeä, sekä raskas pohja söi vähän tytön laukkaa ja hyppyjä.
 

Viki kun kuulee pillin vihellyksen, se pistää heti korvat höröön ja sitten se on menoa! Itse rata meni ihan hyvin: ei tullut montaa rikkoa, perusradasta tuli puhdas, mutta uusinnassa sarjan ekalla tuli puomi alas, kun Ella ei ollut saanut suoristettua Vikiä tarpeeksi ennen hyppyä. Lopputilanne oli, että Ella sijoittui neljänneksi, 4/17. Hirveän monia tiputuksia ja kieltoja, sekä hylkyjä tuli. Vikinkään luokassa ei tainnut kuin 2(?) päästä molemmat radat puhtaasti.Ellalle tuli vähän kiire Vikin luokan jälkeen, kun Fasun luokka alkoi heti kun esteet saatiin nostettua. Ei ehtinyt siis käydä kentällä ennen verkan alkua. Varsinaisessa verkassa Fasu oli aluksi vähän tahmea, jonka seurauksena parissa ekassa verkkahypyssä tuli puomi alas. Eikä poika myöskään reagoinnut Ellan nostaviin apuihin. Mutta sitten se alkoi heräilemään! ;D

Radalla kuunteli paremmin kuin verryttelyssä, muttei suostunut oikein vaihtamaan laukkoja. Pari tiputusta tuli, kun Ella ei saanut Fasua suoristettua ennen estettä, eikä nostettua etupäätä tarpeeksi ylös. Myös pohja söi vähän laukkaa ja hyppyjä. Ei päässyt siis uusintaan asti, mutta oli silti oikein tyytyväinen suoritukseensa ja tärkeintähän oli hyväntuntuinen rata ja hevosen jonkinasteinen hallittavuus. Ja olivathan nää vasta Fasu-pojan toiset kilpailut! Luokassa oli vain 2 osallistujaa, joten Ella oli sitten 2/2.. :D

Miun pidempi putki oli tietenkin jäänyt kotiin, kun en yhtään muistanut, että se oli miulla kotona, kun kamera on muuten ollut Ellalla lainassa, mutta näillä mentiin!

Äh ja Vegas meni ja poisti molempien verkkahypyt videolta, siksi välillä on hetken mustaa :/ En jaksanut uudestaan alkamaan muokkailemaan ja latailemaan, kun siinä kestää..


4 kommenttia:

 1. Anteeksi mutta kamalasti pisti silmään tuossa videossa kuinka löysillä ohjilla tyttö ratsasti ja hevonen meni kovin ''löysän'' näköisesti.
  Mutta kaikin puolin kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, tuo pohja vaikuttaa kyllä aika paljon tuohon "lötköyteen", jota Viki ei normaalisti ole ja Ellalla jäi Vikin alkukeulimisten johdosta turhan pitkät ohjat. Joitten lyhentäminen sitten jäi.. :D Mutta suurkiitokset siulle kommentistasi ja kiva, että blogi miellytti! =)

  VastaaPoista
 3. tosta videosta oli ht.netis joku keskustelu

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)